מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

בשורה להורים: רשת חוויות תסבסד את עלות הצהרונים

עלות צהרוני גני הילדים לשנת הלימודים תשפ"א תעמדו על 960 שקל, במקום 985 שקל כפי שנקבע עם פתיחת ההרשמה וכן, תשלום חד פעמי יעמוד על 150 שקלים במקום 200 שקלים, כפי שנקבע עם פתיחת ההרשמה. ההחלטה התקבלה בפגישה שהתקיימה אצל מנכ"ל עיריית רחובות, דורון מילברג, בהשתתפות יו"ר הרשת אמיתי כהן, מנכ"ל הרשת אלרואי אסרף וגורמי המקצוע. 

 

"ההחלטה מגיעה בעקבות רצון לבוא לקראת ההורים ולהקל על הנטל הכלכלי", אמר אמיתי כהן, יו"ר הרשת, עם סיום הפגישה. עוד ציין כהן כי:"אנו קשובים להורים ויחד עם זאת, עלינו לפעול באחריות ניהולית ותקציבית על מנת להמשיך ולתת את כלל השירותים של הרשת, אותם צורכים עשרות אלפי תושבים מידי שנה. ההחלטה מאזנת בין מכלול הצרכים והשיקולים המקצועיים. אני מודה לראש העיר, רחמים מלול על התמיכה ומציאת פתרון הולם לאתגרים שמציבה הקורונה בפני כולם, בתוך כך לפעילות הצהרונים". 

 

במסגרת העלות החדשה שנקבעה, הוחלט עוד כי יינתן חוג אחד במקום חוג וחצי שתוכננו תחילה. בנוסף, ייתנו 4 ימי קייטנה במהלך השנה במקום 14 יום ועשרה ימים נוספים יהיו בתשלום ישיר על ידי ההורים. במידה ומשרד החינוך יחליט לסבסד את הקייטנות במהלך השנה, התשלום יוחזר להורים. 

עוד נקבע כי תנאי הכרחי לפתיחת מסגרת צהרון יהיה הרשמה של 22 ילדים לכל הפחות. על פי החלטת מנכ"ל העירייה, מסגרת קטנה מזו תפתח באישורו בלבד ובשיפוי תקציבי מהעירייה, על פי החלטות מקצועיות בלבד ובמטרה לתת מענה למקרים חריגים.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן