הבוקר (ראשון) עודכנו במועצה על תושבת אחת שנמצאה חיובית לנגיף הקורונה, מקור ההדבקה לא ידוע. התושבת, חשב בטוב ושוהה בבידוד בביתה. נכון להיום, ישנם כ-16 חולים מאומתים ביישוב.
כמו כן, אמש עודכנו על מורה מצוות בית ספר בורג שנמצאה חיובית לנגיף. המורה, אינה תושבת מזכרת בתיה. לאחר בירור ראשוני ושיח משותף של ראש המועצה, מנהלת מחלקת החינוך, מנהלת בית הספר ויו״ר הנהגת ההורים הבית ספרית הוחלט כי: שכבת ד' וקפסולות ג1,ג2 וג4, בהן לימדה המורה, יכנסו לבידוד. בשל חשש כי הצוות החינוכי בבית הספר היה במגע עם המורה, בית הספר סגור היום (6/9) וכלל תלמידי בית הספר עברו ללמידה מרחוק עד שיתקבל מידע ברור יותר עם סיום הליך החקירה האפידימיולוגית של משרד הבריאות.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








