מבזקים
מכה אנושה ל'כוח קודס' בביירות: צה"ל חיסל מפקדים מרכזיים בגיס לבנון התחדשות לפסח במטבח: סולתם משיקה את סדרת NUDE המעוצבת תאונה קשה בצומת המנהרות בירושלים: שישה פצועים פונו לבתי החולים מודיעין מכבים רעות: שומרים על חוסן הילדים בצל מבצע "שאגת הארי" הלילה בצומת פלוגות: מרדף משטרתי חריג בשילוב מסוקים וכוחות גדולים מבצע "הביטחון שלך" באשדוד: מעל 1,000 משפחות כבר זכו למיגון תקין המציאות מורכבת – אבל אתם לא לבד: עיריית גבעת שמואל למען החוסן הנפשי שלכם הילדים בבית? אור יהודה לא משאירה אתכם לבד: מדריך הפעילויות המלא לממ"ד הצוואה הלא כתובה של גיבור ישראל מאור כהן איזנקוט הי״ד: אימו מחפשת את האישה שתביא לעולם את דור ההמשך מבצע "שאגת הארי" בלב טהרן: צה"ל השמיד מאגרי דלק של הצבא האיראני תאונה עם שלושה פצועים ברחוב אורט באשדוד עיריית לוד הגישה תלונה נגד נערים שהשחיתו מרחבים מוגנים בבתי ספר "סוף סוף נוכל להמשיך את דרכו": ניצה שמואלי מחפשת אישה שתביא לעולם ילד מזרעו של בראל ז"ל חדשות 08 מטח כבד לעבר הנגב, באר שבע ויהודה: אזעקות בפריסה רחבה ראש הממשלה בנימין נתניהו – הצהרה לתקשורת נס בלוד: רסיס טיל פגע פגיעה ישירה בבית מגורים – המשפחה ניצלה בנס הנחיות הרכבת הקלה בירושלים: פעילות בצל מבצע "שאגת הארי" תיעוד מצמרר: נפילת טיל איראני באור יהודה גבעת שמואל נערכת למערכה ממושכת: ראש העיר יוסי ברודני הכריז על כוננות שיא עד יום שני

מעל 1,000 דו"חות חולקו ברמלה: "יש עלייה מדאיגה, מעל 700 מאומתים בקורונה"

ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל העלה הבוקר (חמישי) סרטון בו מספר על התחלואה שעולה בימים האחרונים ברמלה ועל הכוונות של העירייה לטפל בנושא. במהלך מוצאי השבת הקרובה העירייה תקיים חגיגות בכל שכונות העיר באמצעות 6 ניידות שמחה.

 

ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל: "תושבי רמלה, אני פונה אלכם באופן אישי וקורא לכם לגלות אחריות אישית ולשמור על ההנחיות. שימו לב כי השנה עלינו לציין את חג שמחת תורה בצורה אחרת. בהתייעצות משותפת עם רבני העיר ומתוך דאגה לבריאות הציבור, החלטתנו לבטל את חגיגות שמחת תורה מחוץ לבתי הכנסת והפארקים. במהלך מוצאי השבת הקרובה העירייה תקיים חגיגות בכל שכונות העיר באמצעות 6 ניידות שמחה אשר יסיירו בעיר ואתם התושבים מוזמנים לחגוג בבית ובמרפסות בלבד. אני מדגיש כי קיים איסור לקיים חגיגות ברחובות, הכל מבוטל".

עוד הוסיף: "יש לנו עלייה מדאיגה ברמלה, מעל 700 מאומתים בקורונה. לפני חודש היו לנו כ-230 חולים. רוב המאומתים נמצאים בבית, כ-30 מאושפזים בבתי חולים ועוד עשרות שהועברו למלוניות. מעל 1,000 תושבים נמצאים בבידוד. הקורונה הורגת חברים. בימים האחרונים העקומה החלה להשתטח והמצב משתפר. הסגר עובד חייבים להמשיך ולהפקיד להישאר בבתים. אם נישאר עיר אדומה יימשך אצלנו הסגר והכלכלה תיפגע, זה בידיים שלנו. כל אחד צריך לגלות אחריות אישית. בואו נשמור על רמלה בריאה. משטרת רמלה בשיתוף הפיקוח העירוני אוכפים את ההנחיות ומחלקים דוחות למפרים. רק בספטמבר האחרון חולקו מעל 1000 דוחות. אנו מגבירים את האכיפה כל אגפי העירייה מגויסים לסייע בנושא. אגף הרווחה פועל לסייע לתושבים שמתקשים. אני מקיים סדרת מפגשי זום עם ראשי הקהילות ועם מנהלי ומנהלות בתי הספר ומסביר את חשיבות ההנחיות. בסיוע עם המועצה הדתית, דיברנו עם כל הגבאים שלא להתפלל בתוך בית הכנסת גם גם במסגדים ובכנסיות. מתפללים רק בחוץ".

 

 

דילוג לתוכן