אחרי חודשים ארוכים בהם אנשי המילואים של פיקוד העורף פועלים במסגרת המאבק למניעת התפשטות נגיף הקורונה, ביום ראשון האחרון (6/12) התקיים במפקדת פיקוד העורף, טקס הוקרה למשרתי המילואים. אחת ממקבלי תעודות ההצטיינות בטקס, היא רס״ר במיל' מיכל סיוון, תושבת מזכרת בתיה.

מיכל משרתת במילואים כמפקדת במוקד המידע של פיקוד העורף, מוקד 104, הנותן מענה לשאלות אזרחים בנושא חירום ובתקופה האחרונה בעיקר בנושא הקורונה. בנוסף, שירתה גם כאחראית על זימון אנשי מילואים של פיקוד העורף. כבר כמעט חצי שנה שמיכל היא חלק משמעותי במאבק למניעת התפשטות נגיף הקורונה, ומתכוונת לתרום כל מה שהיא יכולה.
מדבריה של מיכל: ״אני מאוד שמחה להיות חלק מאירוע היסטורי שכזה ושמחה לקחת חלק במאמץ לקטיעת שרשראות ההדבקה. לראות את כל צה״ל נעמד איתן מול המשימה החשובה זו גאווה גדולה״.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








