מבזקים
בנימין נתניהו חושף: "עברתי טיפול מוצלח בגידול ממאיר בערמונית – אני בריא לחלוטין" תאונה מבצעית בלבנון: שני לוחמים נפצעו בינוני נתניהו חושף: סרטן הערמונית וטיפול מוצלח אירוע חריג באשדוד: ירי באוויר אחרי תאונת דרכים קרב בשמיים: כטב״ם הופל בלבנון – יירוט בצפון סוכן קטין חשף מכירת אלכוהול לקטינים ב-8 בתי עסק בחולון רוכב טרקטורון כבן 35 נפצע קשה בתאונת שטח סמוך לקריית גת היערכות משטרתית רחבה לקראת המשחק בין הפועל באר שבע לבית"ר ירושלים דרום תל אביב: שני אחים נעצרו בחשד לסחר בסמים – עשרות אלפי שקלים במזומן נתפסו יבנה משקיעה בדור הבא: מרכז חדש לגיל הרך יוקם בעיר רחובות: עבודות לילה והסדרי תנועה זמניים בעקבות הקמת המטרונית הכחולה בת ים: שני נפגעים קל בתאונת דרכים ברחוב הקוממיות שאלות ותשובות בנושא זוגיות ומשפחה זמני כניסת שבת וצאת שבת חיפושים נרחבים אחר צעירה מחולון; נראתה לאחרונה בבית החולים שיבא אירוע אלימות בבאר שבע הסתיים במותו של בן 19 תושב לוד נעצר בחשד שהחזיק בביתו אמצעי לחימה בלתי חוקיים וסמים מסטארטאפים ועד NVIDIA: שבוע המצוינות בראשון לציון בלי משפחה, בלי מלווים: קריאה להגיע ללוויה באשקלון פרץ לרכבים בתל אביב – ונתפס בתוך זמן קצר

תיעוד בלעדי | תשפשפו עיניים: תושבים נכנסים לאילת ללא צורך בבדיקת קורונה!; עיריית אילת: "המקרה יברר נקודתית"

תיעוד מקומם: כמה פעמים הצהירו בפניי תושבי אילת כי הם מחויבים לערוך בדיקות קורונה מהירה כמקובל. אך בפועל? נאדה! א' נהג מונית מאילת ערך אתמול את בדיקת הקורונה ביטבתה כנדרש וכשהגיע עם משפחתו למחסום בכניסה לעיר הופתע לגלות כי פקחי העירייה לא דרשו ממנו להציג את בדיקת הקורונה: "חיכיתי ובסוף אני נכנס ככה? אז למה בודקים אותנו בכלל"?.

כזכור, הכניסה לאילת מתאפשרת רק עם הצגת בדיקת קורונה שלילית, בשתי כניסות – האחת מכביש 90 דרך הערבה והשנייה מכביש 12 דרך מצפה רמון. הצגת בדיקת קורונה תידרש גם מהטסים לאילת, דרך שדה התעופה "רמון" וגם לנוסעים בתחבורה ציבורית (אגד/מוניות).

א', שנסע לגייס את ביתו בלשכת הגיוס, ערך בדיקת קורונה ביטבתה כנדרש. א' ציין כי את לבדיקה עצמה הצטרך לחכות זמן רב ."50 דקות של סיוט אני חיכיתי עם משפחתי". כשהגיע לכניסה לעיר, נדהם לגלות כי הפקחים שהוצבו, אינם דורשים מא' את הבדיקת קורונה אלא רק תעודות מזהות. "הוא פשוט אמר לי להיכנס בלי לבדוק אפילו את הבדיקת קורונה. אשתי והילדים שלי מאחורה באוטו. אז למה ערכתי בדיקה אם לא בודקים אותנו בכלל?".

מעיריית אילת נמסר: "הבידוק בכניסות לעיר מתבצעות באופן קפדני וההנחיות לכך הן ברורות. כל מי שנכנס לעיר מחויב להציג בדיקת קורונה שלילית, למעט אלה הנוסעים לשדה רמון כדי להסיע לקוח ולחזור. באשר למקרה האמור הוא יברר נקודתית".

לאחר שעיריית אילת ביררה לדבריה, את הסוגיה, נמסר: "כפי שעולה בבירור ממה שנשמע בסרטון, העמדה הראשונה היתה הכוונה בלבד, כך בדיוק ענה הסדרן כאשר התושב שאל מדוע אינם נבדקים. בעמדה השניה כך נשמע בבירור, התבקש התושב ובני משפחתו להציג תעודה מזהה ולאחריה את הבדיקות. צר לנו כי אתם לא נותנים לעובדות לבלבל לכם את הסיפור. פקחי העירייה והסדרנים פועלים בהתאם להנחיות לבידוק קפדני ועושים זאת למען שמירה על בריאות תושבי אילת וכל הבאים בשערה".

צפו בתיעוד:

דילוג לתוכן