בפעם השלישית מאז פרוץ הקורונה, ישראל תיכנס בשבוע הבא לסגר שינחית מכה נוספת על מערכת החינוך. הממשלה אישרה הלילה (חמישי) כי כיתות ה'-י', ששבו לבתי הספר רק בחודש האחרון, לא יחזרו לספסל הלימודים, בעוד בגיל הרך ובכיתות א'-ד' וי"א-י"ב ילמדו בין השעות 13:00-08:00. עוד הוחלט כי החינוך המיוחד יוחרג מהמגבלות המחמירות וימשיך בפעילות סדירה. ראש מועצת מזכרת בתיה, גבי גאון מתח ביקורת על התנהלות הממשלה ומודיע כי יפעל לשנות את ההחלטה יחד עם חבריי הרשויות הנוספים.
קרוב לארבעה חודשים מאז נפתחה שנת הלימודים תשפ"א, ובקרב ההורים והמורים חוששים מהפערים הלימודיים הגדולים בעקבות משבר הקורונה. אפרים קובי מתל אביב, הורה לילדה בכיתה ג' ולילד בכיתה ט', מודאג מכך שתלמידים נפגעים כתוצאה מהלמידה הממושכת מרחוק, שכרוכה בנתק חברתי ושעות ארוכות מול מסכי המחשבים והניידים.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








