מבזקים
תאונת דרכים בכביש 35 סמוך לברכיה: חמישה פצועים פונו לברזילי אזהרת משרד הבריאות: אל תאכלו את האגוזים, הפיצוחים והפירות היבשים האלה הולך רגל ורוכב אופנוע נפצעו קשה בתאונה בצומת רכבת ראש העין צפון שני פצועים קל בתאונה ברחוב ז׳בוטינסקי בקריית מלאכי אסון במתחם הבורסה ברמת גן: פועל בן 30 נהרג בקריסת מנוף ממשאית שריפת ענק ביער בן שמן: כ – 400 מטיילים פונו, כבישים מרכזיים נחסמו אירוע אלימות קשה באשקלון: בן 56 נפצע בראשו, חשוד נעצר אסון עבודה בהרצליה: פועל מהודו נהרג לאחר שמתכת נפלה ממנוף התפתחות בפרשת כוכב ״האח הגדול״ מחולון: שוחרר למעצר בית בתוך רכב סיור צה״לי בעזה: גשש מילואים מהנגב נעצר בחשד לניסיון הברחת 10 ק״ג סמים כביש 90 נפתח בין צומת הלידו לנווה זוהר; הקטע לצומת הערבה עדיין חסום צה״ל: חוסלו שלושה מפקדי חמאס, בהם שניים שהשתתפו בטבח 7 באוקטובר לאחר ספירת 88.8% מהקלפיות באשקלון: הליכוד מוביל עם 39.4% לאחר ספירת 88.1% מהקלפיות באשדוד: הליכוד מוביל, ישראל ביתנו שנייה אילת של שתי מערכות בחירות: ברובע 8 הצביעו 67%, בערבה רק 41% 44,264 מצביעים ברמלה – לאחר ספירת 60% מהקלפיות: הליכוד מוביל עם 37.9% 74.6% הצבעה באופקים: רמת השקד בראש; הליכוד מוביל עם 46.1% מהקולות 111,632 מצביעים בחולון: הליכוד מוביל עם 32.6%, ישר שנייה עם 20.1% בדימונה: הליכוד מוביל עם 54.1% מהקולות; עלייה בשיעור ההצבעה בעיר 69,048 מצביעים בהרצליה: ישר מובילה עם 33.6%, הליכוד שני

האם הפתיחה המחודשת של העיר בסכנה?

סגן ראש העיר אלי לנקרי קורא לציבור להמשיך להתחסן ולהקפיד על הנחיות הקורונה, לאור העליה במספר הנדבקים בעיר בשבוע האחרון. 

אחרי שאילת חזרה להיות ירוקה, פתחו בכירי העירייה בדיונים מול משרדי הממשלה לפתיחת האיים הירוקים שוב, כשפתיחה מחודשת כמובן תלויה בציון העיר במדרג הרמזור:"אם לא נמשיך לגלות אחריות ולשמור על הכללים וללכת ולהתחסן נראה עלייה נוספת בתחלואה וסיכון ביכולתה של אילת לחזור מהר לחיי שגרה. בימים אלו אנו משקיעים את מירב המאמצים בניסיון להגיע להסכמות עם משרד הבריאות ומשרד התיירות על הדרך לפתוח את העיר אשר תאפשר חזרה לפעילות מלאה ככל האפשר מיד בתום הסגר. בשיחה שקיימנו עם פרופ׳ אש פרויקטור הקורונה הגענו להבנות עקרוניות ובתחילת השבוע הבא עם התברר תמונת התחלואה נוכל להשלים את ההבנות ובמקביל להמשיך את ההיערכות וההכנות לפתיחת העיר. אנא מכם, המגפה עדיין לא מאחורינו! עזרו לנו לשמור על הבריאות ועל הכלכלה".

לנקרי שיתף כי נפגש בשבוע שעבר עם פורום המלונאים והתיירנים לדיון היערכות לקראת פתיחת העיר ביום שלאחר הסגר:"התקיים דיון טוב שבו עדכנתי אותם בהתפתחויות מול משרדי הממשלה הרלוונטיים והושגו הסכמות והבנות באשר לפתיחת העיר".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן