תושב אילת נעצר בחשד שפרץ לבית כנסת באשקלון יחד עם תושב העיר. קעקוע ייחודי של אחד מהם הסגיר את זהותם.

ראשיתה של החקירה בדיווח שהתקבל במשטרה ביום שני השבוע, לפיו בוצעה התפרצות לבית כנסת ברחוב זבולון באשקלון, במהלכה 2 חשודים חיפשו רכוש עפ"י החשד במטרה לגנוב אותו.
חוקרי המשטרה שאספו ראיות, ממצאים ותיעוד בזירה וסביבה, הבחינו בקעקוע ייחודי על צווארו של אחד החשודים, ולאחר פעילות מודיעין ממוקדת הצליחו להתחקות אחר זהותו, דבר שהוביל למעצרו ומעצר של החשוד הנוסף אמש.
החשודים נחקרו במשטרה בחשד להתפרצות, במהלכה עלה חשדם של חוקרי המשטרה, כי הנם חשודים בניסיון התפרצות נוסף ל 2 רכבים בעיר ביום שלישי.
הבוקר הובאו החשודים בפני בית המשפט בבקשה להאריך את מעצרם.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








