מחר בשבע בבוקר ייפתח חלק ממסחר חנויות יוכלו לתת שירות "אחד על אחד", מספרות ובתי קוסמטיקה וטיפוח ייפתחו, מסעדות יורשו להעניק בנוסף לשירות המשלוחים גם שירות טייק אוואי. יבוטלו הגבלות התנועה (ביטול מגבלת ה-1000 מטר מהבית), ייפתחו שמורות טבע וגנים לאומיים, אתרים, שימור אתרים ורשות עתיקות באוויר הפתוח ובנוסף, תתאפשר פתיחת הצימרים למשפחות גרעיניות. מערכות החינוך יישארו סגורות כמו גם התרבות ומתחמי הכושר.
מה קורה אצלנו בעיר? טוב ששאלתם. נכון להיום (שבת) בשעה 17:19 הנה העדכון של משרד הבריאות. באילת 313 חולים פעילים, 60 חולים לכל 10,000, העיר כתומה (ציון 7.1). מצב המתחסנים בעיר: 38% בלבד התחסנו מנה ראשונה, 23% מהם קיבלו את המנה השנייה.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








