מבזקים
רוכב אופנוע נפצע אנושות סמוך לאור יהודה, פונה תוך כדי החייאה חסכתם אלפי שקלים על ניתוח בחו"ל? מחקר חדש מזהיר: המחיר עלול להיות גבוה הרבה יותר פעם שנייה בתוך יממה: אקדח גלוק נוסף נתפס ברמלה מ – 50 תלמידים במתנ״ס לבית ספר מוביל: שיזף באור יהודה חגג 30 שנה פתח תקווה, ראשון לציון ותל אביב בראש: אלפי תושבים מחזירים טלפונים ישנים ומקבלים כסף אשקלון, שדרות, אופקים, קריית גת, להבים ובאר שבע: כתב אישום נגד תושב תל אביב שהפעיל לפי החשד מערך סמים ברחבי הדרום ראשון לציון מציבה מצלמות ניידות נגד צואת כלבים וונדליזם המדינה משווקת 19 מגרשים חדשים באזור התעשייה רהט צפון אחרי הדקירה הקשה ברמלה: המשטרה חשפה אקדח גלוק, אפודים ואמצעי הסוואה רוכב אופניים חשמליים נפצע הלילה בתאונה בנתניה "השאלה היא לא אם יש תקרת זכוכית – אלא אם שומרים על הזהות": האלוף במיל' יפתח רון טל נפגש עם תלמידי ישיבת אמ"ש שתי מדליות אירופה, עיר אחת: שדרות חוגגת הישג כפול בזירה הבינלאומית בדרך לבחירות: ראשת שוהם הודיעה שתגיע לכל חוג בית פוליטי ביישוב בגיל 40 בלבד: אלוף-משנה נתנאל (נתי) לסרי הלך לעולמו לאחר מאבק במחלה קשה ראשוני: צו סגירה מנהלי לעסק מחולון; חקירה נפתחה נגד הבעלים, תושב גני תקווה "שלושים שנה עברו – ואנחנו עדיין באותה מלחמת תרבות": חברת מועצת רמת השרון עלתה לבמת המחאה תאונה קשה בראש העין: רוכב אופניים חשמליים נפגע מאוטובוס ברחוב שבזי ליל דמים בחולון: גבר בן 40 נדקר בשדרות ירושלים ומצבו בינוני תאונה עצמית באור יהודה: רוכב אופנוע נפצע באורח בינוני בדרך לוד תושבי באר שבע, גם אתם הרחתם ריח שרוף? – זו הסיבה
אייל גולן

פרטים מהדיון הראשון בתביעת הפיצויים האזרחית שהגישו שלוש נשים נגד הזמר אייל גולן

אייל גולן

היום (שני) התקיים הדיון הראשון בתביעת הפיצויים האזרחית שהגישו אשתקד שלוש נשים נגד הזמר אייל גולן וכמה ממקורביו ונגד משטרת ישראל, בטענה לכשלים וליקויים שהתרחשו לטענתן בחקירת "משחקי חברה" בה נחקרו בחשד לבעילה אסורה בהסכמה של קטינות, לכאורה. גולן עצמו לא הגיע.

אייל גולן

כידוע, התיקים הפליליים נגד גולן ומקורביו נסגרו. בתחילת 2014 הודיעה הפרקליטות על סגירת התיק נגד הזמר לאחר שהמתלוננות חזרו בהן מההאשמות כלפיו. זמן קצר אחר כך המתלוננות טענו שהחקירה לא נוהלה כראוי, ושההאשמות נגד חלק ממקורביו של גולן לא נבדקו כלל. יצוין כי אביו של גולן, דני ביטון ז"ל, הורשע בעבירות הדחה לזנות בנסיבות מחמירות, ניצול קטינים לזנות, שיבוש מהלכי משפט והשמדת ראיה. כעת הן טוענות לרשלנות מצד המשטרה, טוענות כי הדין לא מוצה עם אייל גולן עד תום ודורשות פיצויים.

"אנחנו שמחות שהגענו לרגע הזה, אחרי שנים ארוכות מאוד של חוסר צדק", נמסר מטעמן של המתלוננות. "הגיע הזמן שהעולם יראה מי השקרן האמיתי. שכולם יסתכלו עליו והוא יתבייש, לא אנחנו. שנים שהוא המשיך וקבר אותנו באותו המקום. לא עוד. עבורנו זה הצעד הראשון בדרך לצדק. הדיון הראשון עסק בעניינים הפורמליים. בדיונים הבאים אנחנו מקוות שהאמת תוכח ותצא לאור".

בבית המשפט הוחלט כי הצדדים ישלימו את ההליכים המקדמיים תוך 45 יום, לרבות בחינת האפשרות לפנות להליך גישור ודיון נוסף נקבע ל-9 בספטמבר. עו"ד רותם אלוני, המייצגת את המתלוננות הוסיפה: "אקבע מועד לגישור עם אייל גולן. חשבתי שהתיק מתאים להידברות, אך אין נכונות ואין עם מי לדבר. העלבונות המשיכו. באנו למגשרת שפנינו אליה, וחבריי לא הגיעו למועד הגישור. יותר מזלזל מזה? לבוא ולהגיד שהן סוחטות זה עלבון".

מן העבר השני הגיב עו"ד עודד גיל, המייצג את אייל גולן: "כל הבעיה היא ששנה ושלושה חודשים לאחר הגשת התביעה, התובעות הבינו שאי אפשר לסחוט אותנו".

(צילום: פייסבוק אייל גולן)

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן