לרגל חג הרמדאן, ראש עיריית רמלה מיכאל וידל בירך היום (שני) את בני הקהילה המוסלמית בעיר: "חג הרמדאן שבפתח מהווה עבורכם חג חברתי, משפחתי, תרבותי ודתי. חג של אהבת האדם, הזולת והערבות ההדדית. ברצוני לאחל לכם חג מבורך וצום קל".
חודש הרמדאן הוא החודש התשיעי בלוח השנה המוסלמי (היג'רי), המצוין ע"י מוסלמים ברחבי העולם, בהם כ-1.4 מיליון ערבים אזרחי ישראל בצום מאוכל, שתייה ועישון – החל מעלות השחר ועד השקיעה. מוסלמים רבים קמים עוד לפני עלות השחר כדי לאכול את הסוחור, הארוחה האחרונה לפני תחילת הצום, על מנת להקל על הצום היומי הממושך. מסורת מקובלת היא של 'מסחראתי', אדם מיוחד שתפקידו לעבור ברחובות ולהעיר את הישנים לסעודה המפסקת קודם הצום.
ראש העיר, מיכאל וידל: "חג הרמדאן שבפתח מהווה עבורכם חג חברתי, משפחתי, תרבותי ודתי. חג של אהבת האדם, הזולת והערבות ההדדית. ברצוני לאחל לכם חג מבורך וצום קל".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









