מבזקים
שריפה גדולה סמוך לירושלים: כוחות רבים ומטוסי כיבוי הוזנקו – הושגה שליטה באש דרמה בראשון לציון: בן 3 נחנק במהלך האוכל ואיבד דופק – בדרך לבית החולים החל להתעורר מזג האוויר משתנה: משבים של עד 70 קמ״ש וסכנת שריפות – שורת אזהרות להיום תאונה קשה סמוך לרהט: בן 25 נפצע קשה בהתנגשות מיניבוס ורכב – שני לכודים חולצו בתוך שעה: שני רוכבי אופניים חשמליים נפצעו קשה בקריית גת וסמוך לקריית מלאכי טרגדיה בתל אביב: נקבע מותו של הילד שטבע באגם בפארק דרום משחק הכדורגל ברחובות יביא לחסימות ועומסים: דרך מנחם בגין תיסגר לפרקים רחובות: רחוב שפינוזה ייסגר לתנועה ולחניה ביום ראשון למשך 4 שעות 20 אלף תלמידים חוזרים ללימודים ברמלה – והשיפוצים יימשכו גם אחרי 1 בספטמבר סיכול ענק בנגב סמוך לבאר שבע: 21 ק"ג קריסטל נתפסו ושני חשודים נעצרו נשבע לדאעש וחיפש איך להכין חגורת נפץ: בן 16 תכנן פיגוע בהר הבית דרמה בתל אביב: ילד אותר באגם בפארק דרום – פונה במצב אנוש תוך כדי החייאה אשדוד: בן 22 נפצע מסכין יפני – פונה במצב בינוני לאסותא רגע לפני הצלצול: רחובות פותחת לראשונה מוקד מיוחד להורים לקראת שנת הלימודים יותר מ־350 אלף כבר הגיעו לסליחות בירושלים – ובמוצאי שבת צפוי שוב הכותל להתמלא דרמה באשקלון: צנחן איבד שליטה והתרסק על המצוק – לוחם אש גלש אליו בחבלים הבוקר חיפשו את משפחתו – הערב הגיעה הבשורה: בנו של הרב נחמן ברגמן אותר שעות אחרי הרצח ביפו: החשודים אותרו בחולון – אקדח טעון הושלך מהדירה מאות חגגו ברחוב הביל״ויים בגדרה: מוזיקה לטינית, ריקודים ועסקים שנפתחו אל הרחוב מתי נכנסת ויוצאת השבת? 28-29 באוגוסט 2026

נער בן 15 נחטף ממקום עבודתו באילת, ארבעה חשודים במעשה

במשטרת אילת התקבל דיווח אודות חשד לאירוע של חטיפת קטין ממקום עבודתו, על ידי 3 בחורים בחשד כי גנב תכשיטים מדודתו של אחד החשודים כחודש קודם לאירוע שהתרחש בסוף מרץ. במהלך החטיפה הוכנס הקטין לרכבם של שניים מהחשודים והובל לשטח מבודד בעיר אילת שם אוים על ידי החשודים באמצעות כלי הנחזה כאקדח וכן הוכה על ידם ובסיום שחררו אותו.

בעת ששב לעבודתו פגש בו קצין משטרה מאילת, אשר הבחין במצבו של הנער, תשאל אותו – וזה סיפר לו את שעבר עליו. פעולות מהירות ומקצועיות של שוטרי וחוקרי מרחב אילת הביאו למעצרם של שלושת החשודים, 19-21, ובהמשך גם למעצרה של דודתו, 52, של החשוד. מהחקירה עלה כי שלחה את אחיינה ושני חשודים נוספים על מנת לאתר את הקטין ולאיים עליו. ביום שישי שעבר הוגשה הצהרת תובע כנגד כל החשודים והיום (שני) פרקליטות מחוז דרום צפוים להגיש כתב אישום כנגד כלל החשודים ובקשה להארכת מעצרם עד לתום ההליכים המשפטיים.

ממשטרת ישראל נמסר: "תגובה מהירה של שוטרי משטרת ישראל באילת הביאה למעצרם של שלושה בחורים בחשד שחטפו נער כבן 15 ממקום עבודתו, איימו עליו והיכו אותו, היום יוגש כנגדם כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן