מבזקים
בית חולים חדש בדרך לבאר שבע: 600 מיטות, שיבא בפנים ומתחם ענק של 430 דונם מיבנה לכל הארץ: נוסעים סמויים עם מצלמות גוף יעלו לאוטובוסים חייל נרדף בגבעת שמואל; ברודני: "לא אתן לקומץ קיצוני לשנות את פני העיר" אזהרה באילת וברמת השרון: יתושות נגועות בקדחת מערב הנילוס אותרו בשטח הולך רגל כבן 30 נפצע קשה מפגיעת אוטובוס ברמלה כביש 4 נחסם בשני הכיוונים בעקבות הפגנת חרדים אילת: שלושה משיטים עוכבו בחשד להשטה תחת השפעת אלכוהול חולון יוצאת למאבק: העירייה פועלת נגד נכס שפוצל ליחידות דיור 9,623 דירות במקום השכונה הוותיקה: תוכנית הענק שאושרה בבאר יעקב | כל הפרטים חיפושים נרחבים אחר נעדרת כבת 60 מאשקלון השינוי החדש בטיילת רפאל איתן באשקלון מכדורגל בנות ועד פאדל: כך השתנה הספורט ברמלה בשנה אחת בת ים: שני מתאגרפים צעירים מבת ים זכו במדליות זהב באליפות ישראל חשש לחייה של בת 16 מקריית מלאכי מהתימנים ועד הפרסים: יותר מ-10,000 איש חגגו בפסטיבל "עדות" בחולון 100 צעירות וצעירים, שנה של שליחות: בנות ובני השירות הלאומי נפרדו מהמרכז הרפואי שמיר אסף הרופא המתחזה לגברים מפ"ת: המשטרה מחפשת נשים נוספות כביש 557 ייסגר הלילה לסירוגין: תרגיל ביטחוני יתקיים במעבר תאנים "הבן שלך על הקו": כך נעקצו קשישים באשדוד במאות אלפי שקלים התחבא בבקבוק להסרת ריסים: עורך דין נעצר בחשד להברחת סמים לישראל

אושרה התכנית האדריכלית לפינוי בינוי בית הספר הממלכתי דתי "נעם סיני" בגן יבנה

לאחר פניות חוזרות ונשנות של ראש המועצה, דרור אהרון, יחד עם סגנו ומחזיק תיק החינוך הדתי, ירון ניסים, אל משרד החינוך, אושרה לאחרונה הבקשה לפינוי בינוי של בית הספר הממלכתי דתי "נעם סיני" בגן יבנה. לאחר שבתקופה האחרונה נעשו קידוחי ביסוס בשטח בית הספר, השבוע הגיע האישור המיוחל של משרד החינוך לתכנית האדריכלית החדשה לפינוי ובינוי מחדש של בית הספר בסטנדרטים הגבוהים ביותר. 

כזכור, במכתב שנשלח אל משרד החינוך, הדגיש ראש המועצה כי בית הספר "נעם סיני" נבנה לפני כ-70 שנה, בשנות ה-50, הוא מורכב מצריפים המפוזרים על פני שטח גדול ומצבם הנוכחי אינו מתאים להיות מוסד חינוכי מודרני בן ימנו. ראש המועצה הדגיש גם את הצורך במבנים ממוגנים בשל קרבתה של גן יבנה לרצועת עזה, את מצבם הבטיחותי של המבנים ואת הצורך בהריסתם ובנייה חדשה מן הייסוד. 

ראש המועצה, דרור אהרון: "המאמצים שלנו אל מול משרד החינוך להכנת תכנית פינוי בינוי מקיפה לחידוש ושדרוג בית הספר 'נעם סיני' נושאים פרי. אחרי שכבר ביצענו קידוחי ביסוס ראשוניים במתחם בית הספר, התכנית האדריכלית של בית הספר אושרה על ידי משרד החינוך והיא פשוט יפהפייה. אנחנו עובדים על הקמתו של בית ספר חדש, מתקדם, מודרני וייחודי עבור הדורות הבאים".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן