משרד האנרגיה: בנזין לא תקני נמצא בתחנת הדלק ליפז אנרגיה הממוקמת ברחוב הגלגל 17 שברחובות מפקחים מטעם מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה מצאו כי הבנזין בתחנת הדלק ליפז אנרגיה, ברחוב הגלגל 17 שברחובות, אינו עומד בדרישות התקן. מינהל הדלק והגז הורה לבעלי התחנה להפסיק את שיווק הדלק עד להחלפת המלאי.

דגימת בנזין אשר נלקחה ב-04.05.2021, על ידי מפקחים מטעם מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה מתחנת הדלק ליפז אנרגיה, הממוקמת ברחוב הגלגל 17 שברחובות, נמצאה כלא תקנית. הדגימה הועברה לבדיקת מעבדה בה התקבלו תוצאות המעידות על כך שהבנזין בתחנה זו אינו עומד בתקן הנדרש. לאור זאת, הודיע נציג מינהל הדלק והגז למנהלי התחנה כי עליהם להפסיק את שיווק הבנזין עד להחלפת המלאי והזמנת בדיקת מעבדה לבנזין, וכי רק כשתתקבל תוצאה תקינה, יוכלו לחזור ולשווקו בתחנה.
אגף הפיקוח במשרד האנרגיה דוגם את מלאי הדלקים השונים בתחנות הדלק ברחבי הארץ באופן קבוע, ופועל על מנת להבטיח כי הדלק שנמכר לצרכנים הינו איכותי ותקני. רשימת תחנות הדלק שאינן עומדות בתקן מפורסמת באתר המשרד.
בחצי השנה האחרונה, זינק מספר התחנות בהן נמצאו דלקים לא תקינים, ביותר מ-100% ביחס שנתי, כך עולה מנתוני מינהל הדלק במשרד האנרגיה. במשרד מייחסים את הבעיה לתופעה שהתגלתה לאחרונה, בה הבנזין/סולר נמהל בתוסף לא תקני, על מנת להקטין את תשלום מס הבלו על הדלק. מינהל הדלק ומשרד האנרגיה פועל ביחד עם רשויות אכיפה נוספות למגר את התופעה.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










