מבזקים
תאונה קשה סמוך לרהט: בן 25 נפצע קשה בהתנגשות מיניבוס ורכב – שני לכודים חולצו בתוך שעה: שני רוכבי אופניים חשמליים נפצעו קשה בקריית גת וסמוך לקריית מלאכי טרגדיה בתל אביב: נקבע מותו של הילד שטבע באגם בפארק דרום משחק הכדורגל ברחובות יביא לחסימות ועומסים: דרך מנחם בגין תיסגר לפרקים רחובות: רחוב שפינוזה ייסגר לתנועה ולחניה ביום ראשון למשך 4 שעות 20 אלף תלמידים חוזרים ללימודים ברמלה – והשיפוצים יימשכו גם אחרי 1 בספטמבר סיכול ענק בנגב סמוך לבאר שבע: 21 ק"ג קריסטל נתפסו ושני חשודים נעצרו נשבע לדאעש וחיפש איך להכין חגורת נפץ: בן 16 תכנן פיגוע בהר הבית דרמה בתל אביב: ילד אותר באגם בפארק דרום – פונה במצב אנוש תוך כדי החייאה אשדוד: בן 22 נפצע מסכין יפני – פונה במצב בינוני לאסותא רגע לפני הצלצול: רחובות פותחת לראשונה מוקד מיוחד להורים לקראת שנת הלימודים יותר מ־350 אלף כבר הגיעו לסליחות בירושלים – ובמוצאי שבת צפוי שוב הכותל להתמלא דרמה באשקלון: צנחן איבד שליטה והתרסק על המצוק – לוחם אש גלש אליו בחבלים הבוקר חיפשו את משפחתו – הערב הגיעה הבשורה: בנו של הרב נחמן ברגמן אותר שעות אחרי הרצח ביפו: החשודים אותרו בחולון – אקדח טעון הושלך מהדירה מאות חגגו ברחוב הביל״ויים בגדרה: מוזיקה לטינית, ריקודים ועסקים שנפתחו אל הרחוב מתי נכנסת ויוצאת השבת? 28-29 באוגוסט 2026 לא צריך יותר את ההורים בבוקר? הרצליה רוצה להביא תלמידים לבית הספר בתוך חצי שעה 11,165 תלמידים חוזרים ללימודים בגבעתיים: בית ספר חדש לחינוך מיוחד ייפתח בעיר אשקלון נערכת לגשם החריג: רוחות של עד 50 קמ״ש וחשש להצפות בסוף השבוע

תחנת הדלק ליפז ברחובות: "דברים כאלה יכולים לקרות בכל מקום ובכל זמן"

תחנת דלק ליפז הכחישו היום (ראשון) את דבריהם של משרד האנרגיה על כך שבנזין לא תקני נמצא בתחנת הדלק והבהירו: "שום לקוח לא נפגע כתוצאה מכך".

כזכור, בכתבה שפרסמנו לראשונה בחדשות 08, נטען כי מפקחים מטעם מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה מצאו כי הבנזין בתחנת הדלק ליפז אנרגיה, ברחוב הגלגל 17 שברחובות, אינו עומד בדרישות התקן. מינהל הדלק והגז הורה לבעלי התחנה להפסיק את שיווק הדלק עד להחלפת המלאי.

דגימת בנזין אשר נלקחה ב-04.05.2021, על ידי מפקחים מטעם מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה מתחנת הדלק ליפז אנרגיה, , נמצאה כלא תקנית. הדגימה הועברה לבדיקת מעבדה בה התקבלו תוצאות המעידות על כך שהבנזין בתחנה זו אינו עומד בתקן הנדרש. לאור זאת, הודיע נציג מינהל הדלק והגז למנהלי התחנה כי עליהם להפסיק את שיווק הבנזין עד להחלפת המלאי והזמנת בדיקת מעבדה לבנזין, וכי רק כשתתקבל תוצאה תקינה, יוכלו לחזור ולשווקו בתחנה.

לדברי בעל תחנת הדלק: "העניין טופל בקפידה, הבורות נוקו ב-100%. חשוב לציין שאנחנו חדשים במקום והמקום היה מאוד מוזנח ודברים כאלה יכולים לקרות בכל מקום ובכל זמן. אנחנו פה תמיד לתת לכם את השירות הכי טוב שיכול להיות עם המחיר הכי טוב שיכול להיות וחשוב לומר ששום לקוח לא נפגע כתוצאה מכך זה עניין של תקן של המכון הישראלי".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן