מבזקים
תקיפת אנשי תקשורת במרחב המוגן בתל אביב: החשוד עוכב ושוחרר בתנאים מגבילים פגיעה ישירה בירושלים, מטרים ספורים מהכותל המערבי סיכום האירועים ברחובות: פגיעה ישירה בבית מגורים בעיר, לצד עשרות זירות של שברי יירוט ורסיסים – כל הזירות זוכו היערכות מערכת החינוך בלוד לשבוע הקרוב: כל התשובות להורים אשדוד בצמרת החינוך: מקום שני בשביעות רצון התושבים ידע ששווה כסף: עיריית רחובות פותחת סדרת הרצאות חינמית לעסקים שר הכלכלה הגיע לרמלה: זה המסר שהעביר ממרכז ההפעלה העירוני תושבי רחובות, שימו לב: השינויים הגדולים לקראת פסח כבר כאן היוזמה שמרגשת את אור יהודה: בני הנוער מפעילים ילדים במקלטים רחובות: דיווח על פגיעת פריט אמל"ח בבניין מגורים רחובות מתכוננת ללילה בלי שגרה: שיבושי מים צפויים בכל העיר החינוך המיוחד חוזר ברמלה: זה מה שיקרה כבר ביום ראשון הורים באילת, שימו לב: קייטנות ניצנים בפסח יפעלו גם השנה זמני כניסת ויציאת שבת 20-21.03.2026 | פרשת ויקרא גשם, רוחות וסכנת שיטפונות: כך ייראה סוף השבוע בישראל מהמקלטים ועד הגעלת כלים: ההיערכות החריגה לפסח בזמן מלחמה “זה ייקח ככל הנדרש”: נתניהו במסר לציבור על המשך הלחימה מיום ראשון: הקלות בהנחיות פיקוד העורף במספר אזורים בארץ לוחם מילואים בכיפת ברזל הואשם בריגול עבור איראן משרד החינוך מרחיב את המענה: בית הספר של החגים יפעל בפסח

"נחצו קווים אדומים": נופצו שמשות עסקים ובביטוח לאומי ברמלה, נזק לבתי כנסת ושריפת פחי אשפה

מהומות הערבים ברחבי ירושלים והר הבית זלגו גם לערים המעורבות ברחבי הארץ, תושבי רמלה דיווחו על התפרעות של תושבי העיר הערבים, שזרקו אבנים לעבר רכבים, בתים שזוהו כשייכים ליהודים, הבערת פחים וירי זיקוקים לעבר אזרחים ושוטרים. ראש העיר, מיכאל וידל התייחס לראשונה בנוגע לממדי ההרס בעיר: "נחצו קווים אדומים".
ראש העיר מיכאל וידל התייחס למהומות בעיר: "רמלה ידועה כעיר בה מתקיים דו קיום וכבוד הדדי בין כל הקהילות אך אתמול נחצו קווים אדומים ע"י פורעי חוק צעירים מהמגזר הערבי שביצעו עבירות של ונדליזם כבד ופגעו בסמלי שלטון, הסבו נזק רב לבתי כנסת, רגמו אוטובוס באבנים, שרפו פחי אשפה וצמיגים, ניפצו שמשות בעסקים ובביטוח לאומי והרס של רמזורים ומצלמות עירוניות.
במהלך הלילה, נעצרו עשרות צעירים ואני דורש מהמשטרה לפעול ולמצות עימם את הדין. ערכתי הבוקר סיור במוקדי ההתפרעויות והנחיתי בראש ובראשונה לטפל בנזקים ולהשיב את העיר למסלולה. לא אתן לקיצוניות להרים ראש ואף אחד לא יפגע במרקם החיים בעיר וישבש את בטחון התושבים! אפעל בכל האמצעים העומדים לרשותי ואנהג ביד קשה כלפי כל גילויי אלימות מסוג זה.
במהלך היום אקיים דיון מיוחד בלשכתי עם השר לביטחון פנים, חה"כ אמיר אוחנה ועם צמרת המשטרה. בהתאם לדרישתי, המשטרה כבר היום תתגבר את העיר בכוחות נוספים ויחידות מיוחדות".
דילוג לתוכן