מבזקים
פלמחים: האזהרה הוסרה – הים שוב בטוח לרחצה המקום שבו נקבע עתיד הכלכלה הישראלית הוא אשדוד אשקלון: מהדיור ועד התחבורה – הכל עומד להשתנות קריית עקרון: בין זיכרון לנתינה – מחווה שנוגעת בלב הלוגו החדש של וולפסון חולון מספר סיפור של גבורה לוד נערכת ליום הזיכרון: אלו הרחובות שייסגרו בעיר ירושלים: אגם ברגר הגיעה לומר תודה – והשאירה את כולם בלי מילים הרצליה: שוק איכרים פיראטי נהרס – הקרקע חוזרת למדינה היום זק״א תיראה אחרת – בגלל רוני אשל ז״ל רמלה: נהיגה פרועה הסתיימה בחשיפה חריגה אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים הלוגו השתנה – והסיפור האשדודי מאחוריו שובר לב נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל גדרה משנה את כללי המשחק של חגיגות העצמאות כפר סבא: נהגת בת 75 איבדה שליטה ונפצעה אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה

תושבי אילת, היכנסו לבתים מיד! חמאס מאיים לירות טילים בשעה 18:00

חמאס וג'יהאד הודיעו כי הערב בשעה 18:00 היעדים הבאים שלהם לתקיפה הם אילת וחיפה. מאז החל המבצע "שומר החומות" חמאס עמד מאחוריי הודעותיו המדויקות. איננו יודעים האם כוונת חמאס תתממש אולם ההתראות הגיעו מחמאס גם כלפי אילת וחיפה. אנא היכנסו כעת לבתיכם ולמרחבים מוגנים ושימרו על ההנחיות.

 

כפי שפורסם בחדשות 08, ראש עיריית אילת מאיר יצחק הלוי ערך היום (רביעי) הערכת מצב ביחד עם ראשי המכלולים בעירייה ואנשי נפת אדום של פיקוד העורף. בדיון הנחה ראש העירייה לפתוח את המקלטים במוסדות החינוך ולהיות ערוכים ככל שיידרש, לפתיחה מהירה של המקלטים ברחבי העיר על ידי אגף חירום וביטחון בעירייה.

מעיריית אילת נמסר: "על רקע המצב הביטחוני ובשל איומים הנשמעים בתקשורת על העיר אילת, חשוב להדגיש כי אין מידע קונקרטי לגבי איום מיידי על העיר אך למרות זאת ולמען שמירה על ביטחון התושבים והנופשים, הנחה ראש העירייה – מאיר יצחק הלוי את אגף חירום וביטחון בעירייה לפתוח את כל המקלטים ברחבי העיר. עוד חשוב להדגיש כי העירייה באמצעות כל מכלולי החירום ובשיתוף כוחות הביטחון ערוכים לכל תרחיש. לצד פתיחת המקלטים, חשוב שכל אחת ואחד יידע מהו המרחב המוגן הקרוב ביותר וכן כיצד לפעול בזמן התרעה".

דילוג לתוכן