'פורום קורונה' של עיריית לוד שטיפל במשבר בשנה וחצי האחרונות, בהובלת ראש העיר יאיר רביבו ומנכ"ל העירייה אהרון אטיאס, התכנס הבוקר לראשונה (לאחר חודשיים שקטים) עם נציגים מכלל אגפי העירייה, לדון ולהיערך לקראת סיבוב שני של הווריאנט ההודי ולנסות למגר כבר מראש את הנגיף שהחל להתפשט במהירות בכל הארץ.
נציגי העירייה הודיעו: "אנו לקראת עונת הקיץ אשר אליה תוכננו אין ספור אירועי תרבות בלוד וזאת לצד הקייטנות והחופש הגדול, ומחובתנו להיות זהירים, ממושמעים ואכפתיים. הקורונה פגעה בכולם, בריאותית, כלכלית, נפשית ומנטלית. הנהלת עיריית לוד עוקבת אחר הנעשה במדינה והחלטות הממשלה ואנו נעדכן על כל התפתחות. אך עד אז, ראשית – אנו רואים כי התחלואה פוגעת כיום בתלמידים במוסדות החינוך והגיע הזמן שגם הם "ייתנו כתף" והתחסנו. שנית – אם יש תושב שלא חש בטוב – שייבדק, אם יש תושב שנחשף לחולה – שייכנס לבידוד. במידה ותושב חוזר מחו"ל – חובתו לבדוק את הנחיות משרד הבריאות, ולהיכנס לבידוד במידת הצורך".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








