14724429_1235332609873112_9160826075680130575_n

חשיפה: מאחורי הרצח עומד הסיפור המצמרר המובא לראשונה כאן ברחובות היום.

14724429_1235332609873112_9160826075680130575_n

המדובר בצעירה המכירה את ברוך ז"ל (בתמונה) אשר לדבריה נאנסה לכאורה ע"י חבר שלו. אותה צעירה לא פנתה למשטרה מהבושה וסחבה איתה את הפצע שהוביל בסופו של דבר לרצח. מאז המקרה של הצעירה בת השכונה, התרחקו הצעירה וחברותיה מחבורתו של ברוך. ביום הרצח, בשעה מוקדמת לפנות בוקר ישבו ברוך וחבריו ושתו לשכרה ברחבה שמול המתנ"ס. תוך כדי הגיעה אותה צעירה עם חברתה ונוספים וכשהבחינו בברוך ובחשוד שביצע לכאורה את האונס הן זרקו לעברם מילות אשמה שגבלו באיומים וגידופים לכאורה. בין הצדדים התפתח ויכוח ובתוך שניות שלף בן הזוג של אחת הצעירות סכין חדה ודקר אותו. הסוף ידוע לכל: ברוך בן השמונה עשרה נפטר מפצעיו. החשוד נמלט מזירת הרצח וכוחות משטרה גדולים שהגיעו למקום עיכבו את כל המעורבים לרבות הצעירות.

המחדל המשטרתי: ברגעים הראשוניים כל המעורבים היו בידי המשטרה, חלקם לא שיתפו פעולה ושוחררו לביתם כאשר הבינו כי הרוצח אינו בידם. אולם רק לאחר תשאול ובדיקה נוספת הבינו חוקרי המשטרה שהצעירות היו שותפות מלאות והחברה של הקורבן כביכול אף מוכרת למשטרה מתחום האלימות. לפיכך, כבר למחרת עצרה המשטרה את שתי הצעירות בגין אשמה ברצח לכאורה וכן כדי שלא יפגעו בהליך החקירתי בעוד חברם נמצא בהימלטות מפני המשטרה. זו הסיבה למעשה שבגינה הוציאה המשטרה צו איסור פרסום גורף עד לרגע זה – המחדל של החוקרים שפספסו את הרוצח זאת לצד ההלם בו יוכו תושבי השכונה עם פרסום הסיפור.
לפני זמן קצר האריך בית משפט השלום בראשון לציון מעצרו של גביהו טגנה, בן 21 מרחובות, החשוד בביצוע הרצח, עד ליום 30/10/16 להמשך חקירה. החשוד נעצר על ידי משטרת ישראל אחר חצות ובמהלך חקירתו הודה במיוחס לו ואף שיחזר את המעשה מול החוקרים בזירה.

דילוג לתוכן