בעקבות מידע שהתקבל במשטרת ישראל, פשטו אתמול בלשי תחנת ראשל"צ בסיוע יחידות מיוחדת של מג"ב על האנגר ענק שהוסב למעבדת הידרו בשטחים החקלאים הסמוכים למזכרת בתיה.

בפני הכוחות שנכנסו למקום התגלתה מעבדת סמים עצומה בגודלה שמחולקת לחדרים לפי סוגי הגידולים וכן ציוד רב המשמש לגידול וייצור סמים. סה"כ נתפסו במקום 2,033 שתילים בשלבי גידול שונים של חומר החשוד כסם מסוג קנאביס במשקל כולל של 288 ק"ג. כמו כן נתפס חומר החשוד כסם לאחר עיבודו במשקל של 50 ק"ג.
כמו כן נתפסו במקום שני כלי רכב ואופנוע יקרי ערך שהיו בשימוש החשודים לשם חילוטם בהמשך. במקום נעצרו 6 חשודים (שניים שוהים בלתי חוקיים) והבוקר תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית משפט השלום בראשל"צ.



זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









