אחרי שנבחרה לאישה היפה ביותר בעולם, הפרזנטורית של ZER4U, הדוגמנית והשחקנית יעל שלביה, הצטלמה לקמפיין החדש של זר פור יו לט"ו באב עם המון סידורים וזרי פרחים שנקטפו עבורה במיוחד, כיאה ליום המאוהב ביותר בשנה.

למרות שאהבתה של יעל נמצאת רחוק מעבר לים, היא סיפרה שהיא מקפידה על שיחות פייס טיים עם ברנדון לפחות פעמיים ביום. המחווה הרומנטית ביותר בעיניה, ולא רק בט"ו באב, היא פרחים וכמה שיותר – יותר טוב. למרות שלברנדון לא יצא להכיר במיוחד את החג (..), דאגה שלביה לעדכן אותו מראש, שהיא מצפה להפתעה וגם היא מתכננת לו הפתעה במקביל, כך אמרה. ברנדון היה כאן בארץ עד לא מזמן ומצופה לחזור שוב בתחילת אוגוסט.

הכי רומנטי בעיניה זה דווקא ההפתעות הקטנות והפרח האהוב עליה הוא סחלב. יש לה כמה עציצי סחלב בבית והיא מקפידה, כך הוסיפה, לטפל בהם יפה ולהשקות כנדרש.

ט"ו באב שמח!
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










