מבזקים
קריית מלאכי: צעיר נאשם שאיים על שוטר "אני אחתוך אותך" סוכות בבת ים: מבורקס בבוקר עד חצ'פורי ופלמני – העיר שמזרח אירופה פוגש בה את הים סוכות בבאר שבע: הקבב בן כמעט 70, בר השף הקטן והפיתה שמגיעה מהנגב סוכות בבאר יעקב: הבורקס של מלך השערים, הפלאפל שגילו במקרה והקפה בין האקליפטוסים סוכות באשקלון: המסעדה שנולדה ב – 1949, המפרום של השוק והדג מהמרינה סוכות של מקומיים באילת: משווארמה בשכונה עד לחם בברנע – והטעם שמגיע מהערבה קבב מאיזמיר מאז 1952, באחש בוכרי וקיצ'רי של בית: ככה אוכלים באור יהודה בסוכות פיצה בתוך משתלה ובניצה בבית פרטי: כך טועמים את אופקים בסוכות ממרוקו דרך גיאורגיה ועד הודו: כך נראה שולחן סוכות אשדודי אירוע חריג ביבנה: אם נאשמת שתקפה את בתה, גררה אותה בשיער ואיימה – "אהרוס לך את החיים" מאות טאבלטים נגנבו מבתי ספר: שלושה חשודים נעצרו ליד קריית מלאכי 85 אלף שקל ל-19 ספורטאים: המצוינות שמגיעה מאילת בחול המועד: מופעי קרח בחינם מחכים למשפחות בחולון דווקא אחרי כל נדרי: דגל הגאווה נתלש שוב מבית הכנסת בירושלים רוכבת קורקינט כבת 60 נפצעה בתאונה באשקלון קפה שחור, ספינג' ו-1,000 שקל: האירוע הנוסטלגי שיגיע לקריית מלאכי אוכל, אלכוהול ואטרקציות: הקונספט החדש שמגיע לאילת באוקטובר ״מה שמחבר בינינו, חזק ממה שמפריד״: המסר שיוצא לרחובות תל אביב אחרי 8 שנים בעירייה: הילה דריקס מונתה לתפקיד הבכיר באור יהודה 8,000 שקלים בכיס, מעקב מהבר ושוד באור יום: שני תושבי אילת נאשמים בשוד
תחנת משטרה

השופטת אפרת פינק מאבדת את סבלנותה: "אין זו הפעם הראשונה שבה שוטרים מתחנת רחובות מפנים מתלוננים לבית משפט בהליך שאינו מתאים"

תחנת משטרה

סבלנותה של השופטת אפרת פינק כלפי ההחלטות של שוטרי תחנת רחובות, קצרה מתמיד – על כך מעיד הסיפור הבא: בדצמבר 2015 שכן העיר לאחד מדיירי השכונה שלא יכניס את הכלבים שלו לחצר הבניין מאחר והם עושים בה את צרכיהם.

בתגובה להערה הוא הותקף, בעל הכלבים זינק עליו, חנק אותו והטיח אותו על השיחים לעיני ביתו. המותקף פנה למשטרה והתוקף נחקר, הוזהר וקיבל צו הרחקה על ידי קצין משטרה.

לאחרונה שוב הופיע בעל הכלבים בחצר הבניין והסיפור חזר על עצמו, בטענה שאינו אוסף את הגללים. היום (חמישי) פנה השכן המותקף אל בית משפט השלום ברחובות בטענה כי הוא חושש לחייו. השופטת אפרת פינק דחתה את בקשתו ופנתה למשטרה: "אין זו הפעם הראשונה שבה שוטרים מתחנת רחובות מפנים מתלוננים לבית משפט בהליך שאינו מתאים ויש בכך כדי להביא להשחתת זמנים, הן של המתלוננים והן של בית המשפט".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן