מבזקים
חשש לחייה של בת 15 מבאר שבע דייט תחת הכוכבים: אגם דימונה הופך לערב האהבה הגדול של ט"ו באב נתניה מחפשת את הסרטים שנשכחו בארונות: אולי דווקא אצלכם מסתתר פרק אבוד מההיסטוריה של העיר מבצע אכיפה במרכז: 37 אזרחים תאילנדים עוכבו בחשד להעסקה בניגוד לחוק תושב הנגב מואשם: הבריח עשרות כלי נשק ממצרים באמצעות רחפנים ומכר אותם בישראל נתניה נכנסת לשלב הבא: העבודות במקטע נוסף של הקו האדום יוצאות לדרך בעקבות בקשת בני הנוער: מסיבת הקיץ הגדולה עם אורות UV ומתחמי בילוי תגיע לרחובות בהשראת "המרוץ למיליון": אתגר הקיץ הגדול מגיע לאופקים עם פרסים כספיים החל מהפנינג לילדים ועד כדורגל מים: כך תיראה חגיגת הקיץ הגדולה באשקלון סדרת "שרים לך רחובות" חוזרת עם מופעי מחווה ליוסי בנאי, אהוד מנור ושלמה בר גבעת שמואל: שתי אליפויות בעונה אחת – וקבוצת הנוער של אליצור העפילה לליגה הלאומית קריית מלאכי: בן 7 פיתח תגובה אלרגית חריפה – חובש איחוד הצלה הציל את חייו נויה שרגא בת ה – 12 מלוד עשתה היסטוריה וזכתה במדליית ארד בתחרות הנשים במכביה Geely ו״ידידים״ משיקים את ניידת החילוץ וההדרכה החשמלית הראשונה בישראל סמיר מונייר מלוד נבחר לאחד מ – 17 בני הנוער המצטיינים בישראל כביש 443 המחבר בין לוד, מודיעין וירושלים נקרא על שמו של דוד לוי ז"ל – "דרך הלוויים" ראשון לציון, נתניה וכפר סבא: איפה מבלים עם הילדים במזגן בקיץ – ובחלק מהמקומות גם בחינם? ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, משריין תקופת החלמה: "נכנס לניתוח באמונה ובאופטימיות" חוסלו שני מחבלי חמאס שפיקדו על הפשיטה לעוטף עזה והיו מעורבים בהחזקת חטופים ירושלים: העירייה חושפת ממצאים ראשונים מקריסת המרפסת – "הדיירים הזמינו איש מקצוע, אך לא דיווחו לנו"
עודד פורר

אחרי 50 שנים של סחבת תוקן עוול היסטורי לערים הקולטות עלייה – רחובות תזכה לתגמול ממשרד הפנים

עודד פורר

לאחר שנים שרחובות קלטה עליה וביצעה את המשימות הלאומיות ללא תקצוב מהמדינה תוקן עיוות ולראשונה, בזכות ההתעקשות של ישראל ביתנו, תזכה יחד עם ערים נוספות לתגמול ממשרד הפנים בגין קליטת עליה

החל מהשנה הקרובה, עיר הקולטת עולים, תקבל תקציב מיוחד לפי מספר התושבים שקלטה ב-15 השנים האחרונות ובהתאם לכלל העולים מאתיופיה שביישוב. בין הערים שייהנו מהטבה רחובות, ומי אחראי לכך? בן העיר, ח"כ עודד פורר אשר חתום על אחד ההישגים הגדולים בשנים האחרונות בכל הקשור לתקצוב ערים קולטות עלייה. לפי התיקון, שעבר לאחר משא ומתן ארוך עם האוצר, ערים קולטות עלייה במצב סוציואקונומי 1-7 יקבלו 13% מקרן לתשלומי ארנונה.

פורר אמר בתום ההצבעה בוועדת הכספים כי "הרשויות יצליחו סוף סוף לתת לתושבים שהחליטו להתיישב את המגיע להם. כך גם נעניק למי שמגיע לו וגם נעודד את העלייה לארץ ישראל".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן