מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

מבצע אכיפה נגד רוכבי אופניים חשמליים בגדרה: עשרות קנסות של 1000 ש"ח והוצאת האוויר בגלגלים

לאחרונה, השיטור העירוני יצא למבצע אכיפה שהוצב בנקודות מרכזיות במושבה, בכדי למגר את תופעת הנהיגה המסוכנת באופניים חשמליים בגזרתה. עד כה חולקו כ- 15 דוחות ובוצעו 20 הורדות אוויר מגלגלי אופניים.

 

בשנים האחרונות חלה עלייה בשימוש באופניים חשמליים, עם העלייה בשימוש חלה גם עלייה מתמדת במספר הנפגעים. על פי הנתונים, מספר נפגעי האופניים החשמליים הוא גבוה. במקרים רבים מדובר בכלי רכב אשר לרוב נמצא בשימוש בני נוער או צעירים שאינם בקיאים בחוקים ובתקנות המחייבות בעת רכיבה באופניים חשמליים ולפיכך הם מסכנים את עצמם ואת סביבתם. על כן, בשבועות האחרונים, השיטור העירוני הוביל מבצע אכיפה לרוכבי אופניים חשמליים הנוהגים בצורה מסוכנת והמסכנת את כלל הציבור. על פי נתונים, עד כה חולקו כ-15 דוחות ובוצעו כ-20 הורדות אוויר מגלגלי אופניים שונים.  לצד זאת, בוצעה הסברה ממוקדת כדי למגר את התופעה ולהפחית את הסכנות הטמונות בנהיגה פרועה שלא כחוק.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן