מבזקים
תאונה קשה סמוך לבית שמש: בן 70 נלכד ברכבו ופונה במסוק במצב קשה סוף לחיפושים אחר האם ובתה ממודיעין: מלי וליאל יהלומי אותרו בארגנטינה מרמת השרון, הרצליה, קריית אונו, נתניה ותל אביב לבמה האירופית: הישגים לבנות נבחרת ישראל בהתעמלות עשרות אלפים מול הים: פסטיבל "חלון לים התיכון" ננעל באשדוד ללא אירועים חריגים איום ברצח על אביגדור ליברמן בטיקטוק: תלונה הוגשה למשטרה ולקצין הכנסת ירושלים: פעוט בן 4 חודשים נמצא ללא דופק ונשימה – ליבו שב לפעום לאחר החייאה אשדוד לובשת לבן: ערב של אופנה, מוזיקה ויין יתקיים בבית קלנג החלום של דבורה הפך למציאות: מאפייה חדשה נפתחה במזכרת בתיה מחסור משמעותי במנות דם: מבצע התרמה יתקיים באשדוד הקלה בעומסים בנתב״ג: המזוודות מגיעות למסועים בתוך דקות "אנשים נכנסים אליי למשרד בחרדה עמוקה, ויוצאים עם שקט נפשי": מה באמת קורה מאחורי הקלעים של בדיקת פוליגרף? אבל בקריית גת: שי חמו, עובד אגף שפ״ע ואחת הדמויות האהובות בעיר, הלך לעולמו בפתאומיות זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 14-15 באוגוסט 2026 פרשת השבוע: שופטים טיפס מעל הגדר ופרץ לאולם אירועים באשדוד – אישום נגד תושב העיר תושב רמלה נאשם שפרץ לטסלה בחניון הסטאר סנטר באשדוד וגנב מתוכה רכוש כתב אישום נגד תושב גן יבנה – הוועדה טוענת כי במשך שנים לא קיים צווי בית משפט והמשיך להשתמש בבנייה ללא היתר 360 דונם, 9,000 משרתים ו – 5,000 מבקרים ביום: מחנה הענק שמוקם ברמלה אלפים רקדו בחולון: ליאור נרקיס ורינת בר הרימו את CITY LIVE לראשונה מאז 7 באוקטובר: הכדורים הפורחים חזרו לשמי העוטף, כ – 6,000 איש הגיעו לפארק אשכול

בכירי חמאס והג'יהאד האסלאמי מאיימים ברקע חיפוש האסירים: "הכיבוש יודע שהזירה הפלסטינית בוערת מתחת לרגליו"

ראש הלשכה המדינית של חמאס, איסמעיל הנייה, שוחח עם מנהיג תנועת הג'יהאד האסלאמי, זיאד אל-נחלה ובירך על מנוסת האסירים הביטחוניים מכלא גלבוע, כך פורסם בסוכנות הידיעות "שיהאב". בשיחה בין הצדדים, הדגיש הנייה את מחויבותו לשחרור האסירים ללא קשר למחיר הכרוך בכך, וכי הנושא בראש סדר העדיפויות של הארגון.

ראש התנועה הוסיף כי מדובר במעשה גבורה המהווה "דף ניצחון חדש לעם הפלסטיני, במאבק נגד הכובש". בנוסף, הבהיר הנייה את הצורך במתן הגנה לאסירים ואמר כי יש לספק להם רשת ביטחון להמשך פעולתם.
ביום השלישי למצוד אחרי המחבלים שנמלטו מכלא גלבוע: מחאה על הפרדת פעילי הג'יהאד האיסלאמי בבתי הכלא.לאחר ההתפרעויות בכלא קציעות – אסירים ביטחוניים הציתו תאים גם בכלא רמון: בזמן שנמשכים זה היום השלישי מאמצי החיפושים אחר ששת האסירים הביטחוניים שנמלטו מכלא גלבוע, אסירי הג'יהאד האיסלאמי בכלא קציעות העלו באש היום (רביעי) 7 תאים מתוך 12 ושרפו חפצים שונים. מאוחר יותר גם הכלואים ברמון הציתו שני תאים באגפים שונים כאות מחאה. צוותים של יחידת ההתערבות "מצדה" הוקפצו והשתלטו על האסירים שהתפרעו. כל האסירים באגף פונו והושגה שליטה על האש.
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן