אירוע חמור בפארק החרגול: על פי דיווחים, גבר הפשיל את מכנסיו והסתובב ערום ליד עוברי אורח וביניהם ילדים. מירב, תושבת השכונה, הסתובבה עם כלביה סמוך לפארק כאשר הבחינה באותו חשוד: "צעקתי עליו ומיד התקשרתי למוקד העירוני. הבחור שהיה לידי ניסה ללכת אחריו אבל הוא רץ".
מירב מיהרה להתקשר למוקד העירוני אך לדבריה זה עלה בתוהו: "עד שהגיע המוקד, הבחור כבר נעלם. חייבת לציין שהמוקד/השיטור העירוני הגיעו תוך דקות בודדות". הפוסט גרף תגובות רבות מהורים מודאגים. מירב נשאלה על ידי אחד התושבים מדוע התקשרה למוקד ולא למשטרה. היא השיבה: "אינסטינקט אין לי הסבר עניין של שנייה את האמת? לא הייתי בטוחה באותו רגע מה לעשות זאת סיטואציה מבלבלת בעיקר כי הוא ישר ברח אני באמת לא ישר קלטתי את הסיטואציה וגם הבחור שהיה לידי לשנייה לא התייחס רק כשצעקתי עליו וגם האמת הייתי צריכה לומר משהו אחר אבל הדבר היחיד שאמרתי זה "הלו תתלבש מה זה צריך להיות".
לאחר שעות ספורות, דווח על תושבים נוספים שראו את החשוד: "עד עכשיו קיבלתי 6 שיחות טלפון מאנשים שסיפרו שנתקלו בו גם", מספרת מירב, " אבל לא עשו עם זה כלום… ועוד מישהי שסיפרה שהגישה תלונה במשטרה ואמרו לה שעוד כמה הגישו תלונה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








