מבזקים
דיווח על פורץ בבניין באשקלון הסתיים במעצר: טבעת זהב וכלי פריצה נתפסו על החשוד לזכר ששת הבוגרים שנפלו: הרב הראשי ורבנים בכירים יגיעו לליל הושענא רבה ברחובות השוטרים תפסו אותו בתוך הרכב: בן 55 מבת ים נאשם בשתי פריצות באותו יום רק 51% מרוצים מתפקוד העירייה: אשדוד משיבה ללמ״ס ומעלה שאלות על המדגם הגיע לבקר את אביו וגילה את הטרגדיה: בן 74 אותר ללא רוח חיים בביתו בבאר שבע התלמידים בחופשה: אשדוד מתגברת את סיורי הביטחון ברובע ב׳ הולכת רגל כבת 13 נפגעה בתאונה בקריית גת רוכב אופנוע כבן 20 נפצע בתאונה באשדוד מדליה בסוף, אבל גם חסימות בדרך: כל מה שצריך לדעת על אירוע הרכיבה במודיעין שריפה פרצה בשכונת שערי פינה בירושלים טברנה יוונית באמצע אשקלון: פסטיבל היין יוצא לדרך עם שמות גדולים לקראת סוכות: אלו השינויים הזמניים בתחבורה הציבורית באשדוד מספארי לילה ועד מסיבת שקיעה: כך ייראה סוכות בבת-ים שני תושבי יפו נעצרו בחשד למעורבות ברצח: קוקאין ויותר מ-1,000 כדורי אקסטזי נתפסו יותר מ-500 דירות בדרך: בני עי"ש מתרחבת והבנייה מתקדמת החול הופך לאמנות: תחרות הפיסול חוזרת לחוף פלמחים בסוכות הולכים לפסטיבל ברחובות? שימו לב: חלק מהחניונים ייסגרו ורכבים ייגררו שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: גבעתיים תציין את היום באירועי זיכרון ושיח אחרי שנים של תקיעות: אילת בדרך למהפכת פינוי-בינוי עם 474 דירות חדשות אור יהודה יוצאת למבצע ניקוי: כך נראים מתקני המשחק אחרי הטיפול
20170213_194841

בעקבות הטראומה שעברו הילדות בפרשה הקשה בשפרינצק, ייפגשו הוריהן עם המנכ"ל דורון מילברג, וידרשו מתקן ראוי ובטוח לחוג המחול

20170213_194841

הפרשה הקשה והמזעזעת שאירעה ביום שני ב"שפרינצק" כאשר ארבעה נערים שיכורים התפרצו לחוג המחול שנערך בבית הספר שבצפון העיר, הציקו למורה ולרקדניות הצעירות מכיתות ה' ו- ו', גררו את חלקן לשירותים באכזריות תוך הפעלת כוח פיזי, על חלקן כיבו סיגריות ובנוסף נעלו את הדלתות עד להגעת כוחות המשטרה ממשיכה להדהד באוויר ולא נותנת מנוח לילדות שמאז המקרה סובלות מטראומה ובוודאי שלא להוריהן.

מנכ"ל העירייה, דורון מילברג. יקבל את הורי הילדות בהתראה קצרה
מנכ"ל העירייה, דורון מילברג. יקבל את הורי הילדות בהתראה קצרה

מחר (ראשון) בבוקר צפויים הורי הילדות להגיע אל משרדו של מנכ"ל העירייה, דורון מילברג, בדרישה למצוא פיתרון ראוי ובטוח לקיום חוג המחול עבור הבנות. הפגישה תתקיים לבקשתם של ההורים הכועסים מאחר והתשובות שניתנו מפי מנהל מחלקת הספורט, איציק עובדיה, אינן מספקות אותם והם לא מוכנים בשום אופן שבנותיהם ישובו למקום ממנו נותרו להן צלקות וחרדות.

הורי הבנות דורשים מתקן ראוי שיבטיח את שלומן של הרקדניות הצעירות אולם התשובות שהעניק להן כאמור, עובדיה, לרבות שיפור במתקן הקיים, אינן מספקות לטענתם, זאת מאחר שלא ניתן יהיה למנוע או להבטיח שלא יהיו מקרים דומים בעתיד והם דורשים בטחון מלא.

כזכור, זהר בלום, מחזיק תיק החינוך התייחס לפרשה המזעזעת בשפרינצק ואמר לאחריה כי תוגבר האבטחה סביב הבנות. "אנו נפעל במלוא הכוח, ביחד עם משטרת רחובות למיצוי הדין עם הנערים שעשו את זה", אמר בלום, "בימים האלה מגבירים את השמירה מסביב לבית הספר שפרינצק, נגביר את התאורה והמדריכים קיבלו הנחיות איך לפעול בשעות הערב, הכל בשילוב החברה העירונית ומחלקת הספורט" אולם כאמור לעיל, ההורים לא מסתפקים בכך.

גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של "רחובות היום" מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן