מפיקי תחרות "מיס יוניברס" שתתקיים לראשונה בתולדותיה בישראל הודיעו הבוקר (רביעי) על מועד אירוע הגמר שיתקיים ב-12 בדצמבר ויועבר בשידור חי ממתחם מיוחד אשר נבנה בימים אלו בנמל אילת ללמעלה מ-600 מיליון צופים ברחבי העולם.

האירוע הבינלאומי ייערך במבנה ענק מיוחד אשר יובא מפורטוגל וייבנה בשבועות הקרובים בנמל אילת. מתחם האירוע, המתנשא לגובה של 16.5 מטרים, בעל יכולת נשיאה של מעל 70 טון ציוד, מכיל כ -5000 מקומות ישיבה ומתאים לשידור טלוויזיוני מורכב ל -170 מדינות.
הזמרת הבינלאומית נועה קירל נבחרה להופיע באירוע גמר מיס יוניברס. האירוע הטלוויזיוני, מהגדולים שנערכו ושודרו אי פעם בישראל, עתיד להגיע לחשיפה מצטברת הנאמדת בכ-1.3 מיליארד איש בכל העולם. זו הפעם הראשונה בתולדות התחרות שזמרת מקומית זוכה להשתתף באירוע.
לקראת הופעתה הצפויה בתחרות מיס יוניברס מסרה קירל: "זה כבוד גדול עבורי, אני נרגשת לקראת ההופעה באירוע ולקראת הפגישות עם המתמודדות בתחרות אשר מציבות מטרות משמעותיות ושואפות להצלחה, נשים צעירות שמהוות מודל למצוינות ודבקות במטרה לנשים ונערות מכל העולם ומחזקות את מטרות ארגון מיס יוניברס".
אירועי מיס יוניברס יכללו את תחרות 'התלבושת הלאומית', תחרות חצי הגמר ואירוע הגמר. מכירת הכרטיסים לכל האירועים תחל ב-15.11.21.

שר התיירות יואל רזבוזוב: "למרות האתגרים שהציבה בפנינו הקורונה, ידענו לשמור על האיזון בין הבריאות לכלכלה, להחזיר את התיירות לארץ וליצור עוגנים תיירותיים שיקדמו ויציגו את ישראל לעולם, כמדינה מחוסנת המזמינה תיירים אליה. תחרות מיס יוניברס שתתקיים בישראל, היא ללא ספק עוגן תיירותי חשוב ומשמעותי".המפיקים הישראלים, טלי אשכולי ואסף בלכר, אשר אמונים על הפקת מיס יוניברס ישראל, ציינו כי "מזה מספר חודשים עמל הצוות הישראלי על הפקת הענק של האירוע הבינלאומי תוך כדי עמידה בסטנדרטים הגבוהים של ארגון מיס יוניברס העולמי . "בסיועם של משרד התיירות, עיריית אילת והתאחדות המלונות אילת, אנחנו מביאים לישראל אירוע בינלאומי ענק אשר ישים את ישראל על המפה כיעד אטרקטיבי לקיום אירועים וכנסים בינלאומיים", מסרו השניים.
בכירי ארגון מיס יוניברס, בראשותה של נשיאת הארגון פולה שוגרט, ביקרו בשבוע שעבר לישראל וקיימו פגישות וסיורים באילת, בין היתר נפגשו עם ראש העיר אלי לנקרי ופיקחו מקרוב על עבודות התשתית והבנייה של מתחם מיס יוניברס.
"כארגון שיש לו יתרון מובהק ביכולת לשים זרקור על נושאים שנמצאים על סדר היום העולמי, אני מתרגשת לראות כיצד המתמודדות שלנו יכולות לחולל שינוי בקהילות שלהן וברחבי העולם", אמרה פולה מ. שוגרט, נשיאת מיס יוניברס. "אני יודעת שהעיר אילת תספק מרחב נהדר למתמודדות שלנו ללמוד ולצמוח ביחד".







