הותר לפרסום: החשוד ברצח יזם הנדל"ן אלדד פרי שנעצר בשבוע שעבר הוא דניאל קידר, בן 64 מראשון לציון. קידר, לו אין עבר פלילי, נעצר יחד עם שבעה אנשים נוספים שעוכבו לחקירה בחשד למעורבות ברצח.

בתחילת השבוע האריך בית המשפט את מעצרו של קידר, ובדיון אמר השופט כי ישנן "ראיות בעוצמה גבוהה שקושרות את החשוד לזמן ומקום הרצח". לטענת קידר, הוא קנה מפרי שתי דירות, אך אין לו כל קשר לאירוע. "לא רצחתי אותו ולא חשבתי לרצוח אותו", הוא אמר בדיון.
כזכור, פרי נרצח בחודש שעבר בשעת בוקר מוקדמת, לאחר שיצא מתפילת שחרית בבית כנסת ברחובות. גורמי רפואה הוזעקו לרחוב מרדכי בשיסט בעיר לאחר שהתקבל דיווח על ירי, ולאחר נסיונות החייאה מותו נקבע במקום.
קבוצת אלדד פרי הוקמה בשנת 2013 כחברת החזקות, העומדת בראש קבוצת חברות העוסקת בעיקר בארגון קבוצות רכישה בענף הנדל"ן. בשנת 2020 הוגשה בקשה להקפאת הליכים וכן בקשה לפשיטת רגל ומונו נאמנים לחברה. הנאמנים חשפו אז כי חובות החברה וחובות פרי נאמדו ביותר מ-300 מיליון שקלים. בנוסף, רוכשי הדירות יתקשו לקבל פיצוי על השקעתם – גם לאחר מותו של פרי
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








