מבזקים
מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל הטעם המקומי מגיע לפתח תקווה: שוק איכרים חדש נפתח קריית מלאכי: המשטרה פשטה על מסיבת טבע בלתי חוקית ירושלים מתחדשת: התוכנית שתשנה את מתחם בית הנוער העברי גלי וזיוי ברמן עלו על החול באשקלון – ואז הגיע רגע הענקת גביע האליפות כמה המדינה מעריכה את הנכס שלכם? השומות יוצאות בערד, דימונה, תל אביב ורחובות אור יהודה משקיעה – ועכשיו גם קוצרת: 3 מוסדות בעיר זכו בהצטיינות ארצית 78 שנה אחרי שטבעה מול תל אביב: האלטלנה אותרה בשלמותה בעומק 503 מטר מיועצת חינוכית לכיסא המנהלת: ליאת גלייזר תוביל את בית הספר חופים במודיעין מכבים רעות 3, 6 או 12 ק"מ: מודיעין עולה על האופניים – וההרשמה כבר נפתחה

מוסלח טורק מיפו – זה ההרוג בפיצוץ האופנוע בכביש 431

המשטרה ממשיכה לחקור את נסיבות מותו של רוכב אופנוע בפיצוץ שארע בכביש 431 בסמוך למחלף ראשל"צ- באר יעקב. הבוקר (חמישי) הותר לפרסם כי ההרוג הוא מוסלח טורק, תושב יפו, שהשתחרר רק לפני מספר חודשים מריצוי עונש מאסר בכלא. מהחקירה הראשונית מסתמן כי מדובר במה שמכונה תאונת עבודה של הובלת מטען חומר נפץ ואולם כווני חקירה נוספים נבדקים.

הפיצוץ באופנוע עליו רכב טורק ושהיה ברשותו ארע מעט לפני חצות יום רביעי. עדי ראיה דיווחו על פיצוץ עז והזעיקו כוחות מד"א ומשטרה. לדברי אנשי מד"א, הפרמדיק נתנאל איתן והחובש הבכיר דובלה שחור, "ראינו אופנוע על הכביש ובמרחק ממנו גבר כבן 30 ללא סימני חיים, שנהרג במקום. לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו". אריה מנדלזון, ראש סניף שפלה באיחוד הצלה, סיפר: "מדובר בזירה קשה. רוכב האופנוע שכב על הכביש. למרבה הצער, עקב הפציעות הקשות שמהן סבל מותו נקבע במקום".

לאחר שנאספו ממצאים בזירה והתברר זהות ההרוג החלה כאמור חקירה לבירור הנסיבות שהובילו לפיצוץ. בין היתר נבדק האם הוצמד מטען לאופנוע או שמא כאמור מדובר בתאונת עבודה.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן
דילוג לתוכן