מבזקים
התיכון לאמנויות בירושלים אירח משלחת בכירה של מנהלות ומנהלי מחוזות חינוך מארצות הברית עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית שבועית לכל המזלות זמני כניסת השבת ויציאת השבת 26-27.6.26; פרשת בלק דרמה במרכז ירושלים: נעצר נער בן 15 החשוד בדקירת קטין במהלך קטטה חשד להתעללות בפעוטות בירושלים: נעצרה מטפלת משכונת הר חומה אסון באתר הבנייה ברמלה: פועל כבן 35 נפצע אנושות לאחר שנלכד תחת פלטת ברזל כבדה קריית גת: נער בן 14 נפצע באורח בינוני לאחר שהתנגש עם אופנוע חשמלי בחומה מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר בשורה למפוני הדרום ועוטף עזה: הנסיעה בתחבורה הציבורית תישאר חינם עד סוף אוגוסט במעבר בית"ר: 1.4 מיליון שקלים במזומן נתפסו במונית ישראלית 30 ראשי ערים מהעולם הגיעו ללמוד ברמלה ובירושלים איך ישראל מנהלת מצבי חירום באשדוד הפכו את ההתנדבות למסלול: "שביל המעשים הטובים" נחנך בפארק לכיש גבר כבן 50 נפצע באורח קשה בלוד, הובא לבית החולים כשהוא מחוסר הכרה אלימות נגד מורה בפתח תקווה: הלימודים בבית הספר יחלו היום באיחור סוף שבוע קיצי לפנינו: מגמת התחממות ואזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ חולון: הולך רגל נדרס על ידי אוטובוס ברחוב הלוחמים חשש כבד: מוצרי טחינה נגועים בסלמונלה שהיו מיועדים להשמדה נגנבו – משרד הבריאות באזהרה דחופה לציבור
אלדד פרי

עובדי מחלקת הנוער של מכבי שעריים הועמדו לשימוע. אלדד פרי: "אנו פועלים לפי החוק"; לקראת המשחק הבא: ניצחון יקנה בונוס בסך 2,000 ש"ח לכל שחקן

אלדד פרי

מכבי שעריים ניצבת בפני שלושה משחקים מכריעים התלויים רק בה – במידה ותנצח את כל שלושת המשחקים היא תישאר בליגה הלאומית בזכות הפרש השערים, אשר טוב יותר מזה של הפועל ירושלים ונשר, המתמודדות עמה בתחתית. אולם הסערה שמגיעה היום (חמישי) מכיוון המועדון קשורה דווקא במחלקת הנוער, שם מקיים עורך הדין ערן אבולוף שימועים לעובדים ומודיע להם על סיום תפקידם ב-31 במאי, כמתחייב על פי חוק.

פועל על פי החוק. אלדד פרי

בעלי הקבוצה, אלדד פרי, התייחס לדברים ואמר כי "אלה הן דרישות חוקי דיני העבודה ולפיהן כל עובד שיש לו חוזה המסתיים ב31 במאי יש לזמן אותו לשימוע, זה לא מספיק שהחוזה של העובד מסתיים, אלא יש להודיע לו באופן אישי ואנו פועלים כמתחייב על פי חוק. זה שיש כל מיני אנשים שמכנים את עצמם אוהדים ורוצים שמכבי שעריים תתנהל כמו שכונה – זה לא חדש. הם לא מבינים למה אנשים קיבלו שימועים ומזה הסיקו שאנו סוגרים את מחלקת הנוער, מה שלא נכון. בסך הכל מדובר בחוקים פשוטים של דיני עבודה. יחד עם זאת, אני לא מבטיח שכולם יישארו בשנה הבאה, יש כאלה שלא הצליחו בתפקידם והם יוחלפו".

בתוך כך נודע כי באחרונה הגיש אחד מהעובדים שפוטר במהלך העונה, תביעה כנגד הקבוצה בסך של 100,000 שקלים לאחר שלא זומן לשימוע.

אוהדי מכבי שעריים. מייחלים לסוף טוב – הישארות בליגה הלאומית

לשאלה האם יישאר בעונה הבאה השיב פרי כי "מעולם לא דיברתי על אפשרות של עזיבה. אני לא מדבר על העונה הבאה לפני שאדע באיזו ליגה אנחנו משחקים, יש הבדל גדול אם נהיה חס ושלום בליגה א' ובין אם נהיה בעזרת ה' בליגה הלאומית. כרגע צריך לתת שקט למערכת ולעשות את המירב בכדי לנצח את המשחקים הקרוב".

"מה יש להתחיל לתכנן את העונה הבאה כשאנו נאבקים כעת בליגה הלאומית?", הוסיף פרי, "קודם נגמור את העונה ורק אחר כך נסכם אותה, נשב עם נציגי האוהדים ועם מי שרלוונטי ונקבל החלטות לגבי העונה הבאה".

הקבוצה, אותה מאמן אופיר חיים, עסוקה עד מעל לראש בהכנות לקראת המשחק הקרוב, מול מכבי הרצליה, כאשר ניצחון יקנה לכל אחד מהשחקנים בונוס בסך 2,000 שקלים. פרי אישר את הדברים ואמר: "אנו ניתן בונוס בניצחון במשחק הקרוב וכך גם נפעל במשחקים הבאים, נעשה הכל כדי שהקבוצה תנצח ותישאר בליגה הלאומית". המשחק ייערך בשעה 16:00 באיצטדיון בהרצליה וכרטיסים ניתן יהיה לרכוש בקופות במחיר של 50 שקלים למבוגר ו-25 שקלים לנשים, בני נוער, ילדים וחיילים.

 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן