מבזקים
דרמה במרכז ירושלים: נעצר נער בן 15 החשוד בדקירת קטין במהלך קטטה חשד להתעללות בפעוטות בירושלים: נעצרה מטפלת משכונת הר חומה אסון באתר הבנייה ברמלה: פועל כבן 35 נפצע אנושות לאחר שנלכד תחת פלטת ברזל כבדה קריית גת: נער בן 14 נפצע באורח בינוני לאחר שהתנגש עם אופנוע חשמלי בחומה מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר בשורה למפוני הדרום ועוטף עזה: הנסיעה בתחבורה הציבורית תישאר חינם עד סוף אוגוסט במעבר בית"ר: 1.4 מיליון שקלים במזומן נתפסו במונית ישראלית 30 ראשי ערים מהעולם הגיעו ללמוד ברמלה ובירושלים איך ישראל מנהלת מצבי חירום באשדוד הפכו את ההתנדבות למסלול: "שביל המעשים הטובים" נחנך בפארק לכיש גבר כבן 50 נפצע באורח קשה בלוד, הובא לבית החולים כשהוא מחוסר הכרה אלימות נגד מורה בפתח תקווה: הלימודים בבית הספר יחלו היום באיחור סוף שבוע קיצי לפנינו: מגמת התחממות ואזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ חולון: הולך רגל נדרס על ידי אוטובוס ברחוב הלוחמים חשש כבד: מוצרי טחינה נגועים בסלמונלה שהיו מיועדים להשמדה נגנבו – משרד הבריאות באזהרה דחופה לציבור פרשת מחיות התינוקות המורעלות בירושלים: משרד הבריאות אוסר על שני סניפי "זול ובגדול" למכור מזון ותמרוקים זוג הורים ובתם התינוקת נפצעו בתאונה, סמוך לצומת מבקיעים בן 23 נפצע בינוני בתאונה באשדוד בין שני כלי רכב

סמוך למזכרת בתיה, לאור יום: אלמוני חתך את גלגלי המכונית המשמש לפעילות בית חב"ד

"זה היה ביום השמיני של חנוכה כאשר חזרנו הביתה אחרי ערב של הדלקות חנוכיות עם ילדי המושב שלנו ומושב יציץ הצמוד אלינו במטרה לאסוף ציוד ולהמשיך לביקורי בית נוספים וגילינו את הפשע. מיד הזמנו משטרה ופנינו להסתכל במצלמות בסביבה וגילינו כי בזמן מנחה באור יום כאשר אנחנו כבר בדרך לפעילות עם רכב נוסף הגיע המתנכל ופשוט חתך את גלגלי הרכב החונה" – כך בשטף מספר מנהל בית חב"ד הרב אברהם יצחק פרודנשטסקי המתגורר בגני יוחנן ומסייע לפעילות בית חב"ד במזכרת בתיה – על האירוע בו שובשו גלגלי המכונית שהושכר במיוחד עבור הפעילות של בית חב"ד באזור.

לדברי הרב פרודנשטסקי , תושבי המושב השקט בדרך כלל המומים ומזועזעים מהמעשה הנפשע שנעשה במזיד לבית חבד כנראה במטרה להחליש את הפעילות המבורכת. כל זאת כאשר רק לפני כמה חודשים נעשתה קביעת המזוזה לרגל הרחבה ופתיחת הבית חב"ד לשירות התושבים בו נעשים בקביעות שיעורי תורה לגברים ולנשים ומועדון המעשים הטובים לילדי המושב. כנראה יש מי שלא מתאים לו זאת אך אנו לא נתפעל ונגדיל את העשייה והפעילות למרות החשש והדאגה. פנינו כמובן מיד למשטרה אך למרות מאמציה עד לרגע זה לא הצליחו לשים יד על המתנכל. תנועת חבד במשך השנים ידעה התנכלויות מצד גורמים שונים ומשונים, אך תמיד לא רק שזה לא החליש אלא הוביל בסופו של דבר לצמיחה שגשוג והרחבה של הקיים. כמו שכתוב בפרשה על בני ישראל 'כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ' אני מכריז בזאת כי הם אומרים פן ירבה ואנחנו אומרים כן ירבה. אני קורא למשטרת ישראל לשים את ידה על הפושע מיד – ולכל התושבים להצטרף למעגל שיעורי התורה ולדאוג בכל מאודם להרחבת הפעילות החשובה כל כך בגני יוחנן והסביבה".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן