מבזקים
ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו למה דגלי הגאווה מופיעים רק רגע לפני האירוע? הוויכוח החדש ברחובות אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו

צפו: כך מתבצע ניסיון ההונאה ללקוחות חברת החשמל

שוב ושוב ושוב: הודעות נשלחות "מטעם חברת החשמל" – אך לא באמת. תושבים מדווחים על הודעות חוזרות ונשנות הנשלחות מטעם – כשבעצם מדובר בתרמית. "על מנת שנמשיך לספק את השירותים עליכם להסדיר את החוב בחשבונכם בהקדם האפשרי חשבון חשמל. תוכלו לעשות זאת תוך מספר דקות מחלקת גביית חיובים חברת החשמל". ההודעה הזו (נכתבה כלשונה) נשלחת בצירוף קישור. לאחר לחיצה על הקישור עולה מסך נוסף ובו נדרשים להקליד מספר תעודת זהות או מספר דרכון ולאחר מכן עולה מסך נוסף ובו נדרשים להקליד את פרטי כרטיס האשראי. שימו לב: מדובר בהונאה!!!

חברת החשמל כבר התריעה את הציבור על ניסיונות ההונאה. הודענו על כך בעשרה בספטמבר אשתקד וגם באחד בדצמבר אשתקד – אולם נדמה כי עדיין לא עלו על מבצעי ההונאה וחברת החשמל ממשיכה שוב ושוב להתריע את הציבור מפני ההונאה. מעת לעת, חברת החשמל שבה ומבהירה כי הודעות טקסט מטעם חברת החשמל מכילות את מספר החוזה של הלקוח, והקישור העדכני היחיד הוא האתר הרשמי של חברת החשמל www.iec.co.il. בנוסף, החברה לא מבקשת מלקוחותיה לאשר פרטי חשבון. אין להתייחס או להשיב לפניה. חברת החשמל דיווחה על הניסיון להונאה לכל הגורמים הרלוונטיים.

צפו בתצלומי המסך – ניסיון ההונאה מתבצע כך

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן