מבזקים
המבצע הלילי שישנה את הכניסה לירושלים לכל שם יש סיפור: היוזמה החדשה שמשנה את הזיכרון בירושלים רחובות: בית חולים קפלן החליף את הלוגו – בכתב ידו של לוחם שנפל בן 19 מנס ציונה חשוד שפעל עבור איראן – וניסה לגייס אחרים תל אביב: הדירה הזו נסגרה אחרי מה שנמצא בפנים מהבסיס הצבאי לשוק השחור – כך נחשפה הפרשה מאשקלון המתכון הזה מוקדש למי שלא ישבו עוד סביב השולחן באר שבע: מה שהם השאירו מאחור הפך לשיעור הכי חזק בבית הספר לא רק הזיכרון – גם האחים: ערב עוצמתי ומרגש בנתניה אחרי הגבלות וביטולים: בגן יבנה מחזירים את טקסי הזיכרון והעצמאות לקהילה יום הזיכרון בירושלים: העיר כולה תעצור ותזכור העננים חוזרים: היום יהיה קריר מהרגיל בחלק מהאזורים רופאה נכלאה בחדר ואחות הותקפה: אלימות קשה בהדסה בית שמש באר שבע: אישה נרצחה, ילד בן 9 נפצע קשה – האב נעצר תל אביב חוזרת להתכנס: “שרים בכיכר” נפתח לציבור הרחב אחרי הזיהוי: הנער שנעדר בחוף צאנז מובא הערב למנוחות בירושלים שיבא: כך ייראה העתיד התחבורתי של “עיר הבריאות” נערכים לעצמאות: שינויים נרחבים בהסדרי התנועה בקריית גת ירושלים מצדיעה למיילי: גשר המיתרים נצבע בדגלי ישראל וארגנטינה חשש ממשי לשלומה של נערה בת 12 ממזכרת בתיה

צבי גוב ארי הודיע: אני מאומת לקורונה

הקורונה חוגגת ביבנה – וגם בלשכת ראש העיר. ראש העיר צבי גוב ארי הודיע לפני זמן קצר (שלישי) כי אומת לקורונה.

בהודעה שפירסם בדף הפייסבוק, כתב: "אבקש לעדכן אתכם כי ביצעתי לפני מספר דקות בדיקה מהירה ונמצאתי מאומת לקורונה. אני מרגיש מצוין וללא תסמינים, אך בהתאם להנחיות אשהה בבידוד. אני קורא לכל מי שנפגש איתי בימים האחרונים לפעול על-פי ההנחיות ולגשת לעשות בדיקת קורונה. למי שטרם התחסן אני קורא שיעשה זאת בדחיפות – החיסון מציל חיים. בריאות לכולם, אחזור בהקדם!".

אמש התייחס גוב ארי לשורה של אירועים פליליים התרחשו לאחרונה בעיר. "בשבוע האחרון התרחשו מספר אירועי ירי וניסיונות חיסול (כנראה) של עבריין המצוי במעצר בית ברחוב הסירה בעיר. אני מבקש לעדכן כי טיפלתי בנושא ברמה של מפקד המחוז במשטרת ישראל, אשר הבטיח לעשות את כל אשר ניתן על-מנת להביא לשינוי המצב. סיימתי לפני מספר דקות שיחה עם המשרד לביטחון פנים ולשכת השר עומר בר-לב, הצגתי את תמונת המצב תוך הבטחה כי הנושא יידון עם מפכ"ל משטרת ישראל וגורמים נוספים. גם בשעה זו מתבצעות פעולות שונות על-ידי המשטרה במטרה לשים קץ לסיטואציה. לצד פעולותיה של המשטרה גם ניידות השיטור העירוני תופעלנה בתדירות גבוהה בשכונה ותסייענה ככל שיידרש. אני מצוי בקשר הדוק עם הגורמים המטפלים, מבטיחכם כי ייעשה הכל בכדי שהשקט והשלווה המאפיינים את השכונה והעיר ישובו לשרור במחוזותינו".

דילוג לתוכן