מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"

בעקבות הפסקת המים ב"בכור לוי", הורים לתלמידים זועמים: "השירותים עולים על גדותיהם, הכל מבעיש משתן וצואה". העירייה: "הודענו מראש"

הורי התלמידים מבית הספר "בכור לוי" זועמים בעקבות ניתוק המים בבית הספר, חלק מהם נקראו במהלך יום העבודה להגיע ולקחת את ילדיהם בשל בריחת שתן.

בכור לוי, לפני דקות ספורים

"בעירייה החליטו להפסיק את אספקת המים לבית ספר של 640 תלמידים ו-50 אנשי צוות הוראה בלי להודיע מראש", אמר גורם בבית הספר, "עשו את זה אתמול, פשוט הפסיקו את המים ולאחר שהתעצבנו החזירו את המים תוך רבע שעה. היום עושים את זה עוד הפעם מבלי להודיע מראש ומבלי שניערך".

אחת האמהות הוסיפה כי נקראה לקחת את בתה בשל בריחת שתן. "הבת שלי ישבה חצי שעה בפינה מבוישת כי הרגישה שבורח לה,
זה מחריד! השירותים עולים על גדותיהם, לילדים בורח הפיפי וזה כבר מעשר בבוקר כך, הכל מבעיש משתן וצואה, זו פשוט שערוריה".

בית הספר "בכור לוי"

העירייה הציבה כפתרון זמני עוקבי מים אולם לטענת הורים, "זהו פתרון שאינו סביר, מאחר והוא דורש מהמנקות ועובדות הצהרונים, מידי מספר דק' לנקות את הזוהמה באמצעות דליים".

יצוין כי תאגיד המים "הבאר השלישית", פירסם על ביצוע עבודות מים ופיתוח ברחוב גורדון ובמסגרתן תהא הפסקת מים יזומה בין השעות 8:30-16:00 ברחובות הבאים: הרב הרצוג, בקטע הרחובות מילר-גורדון. ויצמן, בקטע הרחובות הרצוג-סמטת משה, הרא"ז, הגר"א, הרב שטיינמן, ישיבת הדרום ובקריית החינוך דה-שליט.

מעיריית רחובות נמסר כי "הייתה הודעה מוקדמת אשר פורסמה בעיתונות המקומית, המים אמורים להתחדש עד השעה 16:00 ובנוסף הציבה העירייה שני עוקבי מים בכדי לדאוג לאספקת המים בבית הספר".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן