מבזקים
המשטרה מזהירה לקראת שבת: חשש לשיטפונות – אלה האזורים שבהם מומלץ להימנע מטיולים רחובות: גבר כבן 60 נחנק במהלך האוכל – מצבו קשה דירה בנתניה נחשפה: זה מה שלטענת המשטרה פעל בתוכה אזהרה חריגה של משרד הבריאות: אל תשתו את המים האלה טרגדיה בפתח תקווה: בן 54 אותר בביתו ללא רוח חיים מספר ימים לאחר מותו מושיק עפיה במופע חינם בקריית מלאכי: הכניסה רק בהרשמה מראש בנק ירושלים בהודעה חריגה ללקוחות: "אין כל חשש למעילה בכספי הלקוחות" נמכרו בלי אזהרה על חלב וסויה: הריקול לנשיקות המרנג חמישה לילות של חסימות ברחובות: אלה הרחובות שייסגרו בגלל עבודות הקו הכחול בת 17 נפצעה קשה בתאונת קורקינט בתל אביב פצוע ירי הגיע לברזילי וסירב לספר מה קרה: החקירה הובילה לדירת מסתור בקריית גת 65 שקל בחודש: נפתחה ההרשמה לצהרונים בקריית מלאכי הוסר מכפר שמריהו – ועכשיו רמלה רוצה את דגל ישראל הענק מעל לשכת ראש העיר לא מוותרים על התואר בגלל הכסף: יותר מ – 100 צעירים הגיעו ליריד בקריית מלאכי עומס, רעש או אפליה? המאבק החדש סביב הפארק בגבעת שמואל מטען הוצמד לרכב והתפוצץ באשדוד: שלושה נאשמים בניסיון רצח הניידת שעצרה הבוקר בגן בחולון – והגשימה לילדים משאלה 667 דירות חדשות לסטודנטים ולסגל יוקמו בירושלים – בתוך קמפוס גבעת רם ארבעה מזנוני בתי ספר באילת מחפשים מפעילים חדשים: ומה יוכלו התלמידים לקנות? חשש לזיוף מוצר מזון: החברה מזהירה – "אל תצרכו את הקובה"

שכבת י"א של צופי הים מכל רחבי הארץ ירדו לים האדום

כ-100 חניכי שכבת י"א של צופי הים מכל רחבי הארץ ירדו לים האדום כדי ללמוד על פעילות החיל והתפקידים השונים, כדי לייצר מוטיבציה לגיוס לתפקיד משמעותי לקראת שירותם הצבאי הקרוב.

כ-100 חניכי שכבת י"א מכל רחבי הארץ של צופי ים, חלק מתנועת הצופים הבינלאומית המתמקדת בשיט ופעילויות במים, חזרו לאילת (אחרי שנתיים הפסקה בשל הקורונה) לרגל הפעילות המסורתית עם חיל הים שמאמץ את הצופים לטובת חשיפת החיל, פעילותו והתפקידים השונים כדי לייצר אצלם מוטיבציה לתפקיד משמעותי בשירותם הצבאי הקרוב, בתקווה בחיל הים. במסגרת הפעילות של צופי הים בים האדום, החניכים התרשמו ועלו על 30 מפרסיות אימונים של קורס חובלים ביחד עם המילואימניקים של חיל הים. כמו כן, הם ערכו סיור בספינות המבצעיות של החיל. זאת, כדי להכיר טוב יותר, ולעומק, את מפרץ אילת ובכלל את זירת ים סוף.

 בצופי הים – שמספקים הזדמנות להפליג, לשוט בסירות, ללמוד ניווט, ללמוד איך לעבוד על המנועים ולהתחרות בתחרויות – סמוכים ובטוחים כי כמות נכבדה של חניכים תתגייס בסופו של דבר לחיל הים כתוצאה מהפעילויות בים, בנהרות ובאגמי ישראל.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן