מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"
ילדה

מזעזע: אב היכה את ילדתו בת ה-5, באמצעות נעל וחגורה – מעצרו הוארך

ילדה

תושב רחובות בן 46 חשוד כי תקף את ביתו בת ה-5 באמצעות נעל וחגורה, אתמול בלילה. לאחר המעשה הוא נעצר ובעדויות כנגדו התברר כי במספר הזדמנויות הוא איים על אישתו שישחט אותה. 

שוטרי תחנת רחובות שהוזעקו אל דירת המשפחה בשכונת קרית משה עצרו את האב המכה ובמקביל חקרו את הילדה ואת אמה אשר גוללה מסכת התעללות ואיומים. באחד המקרים, כך לטענתה, הוא לא פתח לה את דלת הבית והיא נאלצה לישון מחוצה לו. במשטרה הבינו כי מדובר במקרה אלימות קשה וחריג ולפיכך החלו בחקירתו תוך איסוף מידע משכנים ועדים שנחשפו למקרים שמיוחסים לו.

בחקירתו הכחיש האב את הדברים. עם זאת, לפני זמן קצר, בצהרי חמישי, הובא האב החשוד לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בראשון לציון בפני השופט גיא אבנון. סנגורו טען כי האב מכחיש את המיוחס וסבר כי השופט יכול לשחררו לביתו או בתנאים. אולם השופט אבנון שקיבל לידיו את חומרי החקירה שביססו את טענות האם ובתה – הורה להאריך את מעצרו עד ליום שני. בינתיים ימשיכו חוקרי המשטרה באיסוף חומרים ועדויות וינסו לגבש כנגדו כתב אישום.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן