אחד מחברי מועצת העיר הבולטים, קיבל הצעה מפתה מנציגי סיעת "כולנו" להצטרף לשר משה כחלון ושות' ולשמש נציג "כולנו" בעיר רחובות.
ל"רחובות היום" נודע כי בפגישה שקיים שר האוצר משה כחלון לפני יומיים בעירית רחובות, נפגשו אנשי כחלון מסיעת "כולנו" עם חבר המועצה אשר שמו שמור במערכת לעת עתה. בפגישה החשאית הוצע לו להצטרף לשורותיהם. יצוין כי לחבר המועצה השפעה רבה בקרב בוחריו וכי ייתכן ויהיו השלכות באם יעשה מעבר ממפלגתו למפלגת "כולנו".

חבר המועצה שמע את ההצעה והבטיח להשיב בסוגיה זו, בהקדם. גורם המאורה בפרטים מסר כי "כחלון הגיע לפגישת עבודה עם ראש העיר רחמים מלול ובכירים בעירייה, טרם הפגישה פגשו אנשיו של כחלון את חבר המועצה והציעו לו להצטרף אליהם.
חבר המועצה המדובר הינו חבר באחת הסיעות המוכרות ואם יחליט להצטרף יהיה זה הנציג הראשון של כחלון בעיר רחובות. אם לבסוף יחליט ללכת על זה אני מאמין שזה יגרום לרעידת אדמה בקרב סיעתו ובוחריו אך נראה שמאחר והוא הביע אכזבה מתפקוד חבריו ולאור אי שיתופו בעשייה לא בטוח שיהסס להיענות בחיוב למהלך".
על הגעתו של השר משה כחלון לעיר, פורסם לראשונה ב"רחובות היום" – לכתבה המלאה, לחץ כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








