מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

מקבצי נדבות הותקפו בטיילת | צפו בסרטון הקשה

שני גברים הותקפו על ידי גבר אחר בטיילת אילת סמוך לשוק הדוכנים. המודיע, סיפר למוקדנית בקול חנוק מדמעות ובעוד נסער מאוד, כי הוא וחברו, שניהם מקבצי נדבות, ישבו על הרצפה בטיילת באילת – ולפתע, ללא שעשו דבר, הגיע גבר שאינם מכירים והחל לתקוף אותם נמרצות. במקביל לשיחתה עמו, בעודה מנסה להרגיעו, הזעיקה המוקדנית, בדחיפות את כוחות משטרת אילת. באותה העת, שהה בנקודת המשטרה בטיילת השוטר הקהילתי רס"מ תומר מרציאנו, למשמע הצעקות בטיילת החל לעשות דרכו למקום, בעודו מנסה להגיע למקום, פנה אליו גבר והחל לספר לו כי הותקף ע"י שניים ללא סיבה. מאוחר יותר התברר כי אותו הגבר הוא החשוד שתקף את השניים.

לדברי רס"מ מרציאנו, "עם קבלת הדיווח על האירוע, בעודי מנסה להגיע למקום, ניגש אליי גבר וטען כי בטיילת יושב אדם שקילל אותו ללא סיבה וניסה לתקוף אותו עם אבן, ולכן הוא נאלץ להגן על עצמו. הבחנתי בריח עז של אלכוהול נודף מפיו והנחתי אותו להמתין לי במקום, עד אשר אסיים את הטיפול באירוע אליו נקראתי. כשהגעתי לשני הגברים שהותקפו והתחלתי לברר עימם את האירוע, הבנתי כי הם הותקפו ע"י לא אחר מהגבר שפנה אליי דקות לפני כן, על כן ביקשתי מהם להמתין לשוטרים שעושים דרכם למקום, ומיהרתי לאתר את החשוד".

תוך זמן קצר איתר השוטר את החשוד שתקף את השניים, במהלך מעצרו התנגד החשוד לשוטר וניסה למנוע מהשוטר לאזוק אותו, בעט בו והיכה אותו בפניו. כתוצאה מכך גרם לו לחבלות. אף על פי כן, עצר השוטר את החשוד והוביל אותו לחקירה בתחנת משטרת מרחב אילת. בתום חקירתו הראשונית נעצר והובא לדיון בפני בימ"ש השלום באילת, שהאריך מעצרו. מחקירת האירוע עולה כי עת ישבו המתלוננים על הרצפה בטיילת, בעודם מקבצים נדבות, ניגש אליהם החשוד (יליד 2002, תושב הצפון) והניף לעברם "אצבע משולשת". על אף כי ניסו המתלוננים להתעלם ממעשיו, המשיך החשוד להתקרב אליהם ולהקניט אותם, בעוד אחד מהם ניסה למנוע מהחשוד להתקרב אליהם, הכה אותו החשוד נמרצות ופנה אל הקורבן הנוסף והחל לתקוף גם אותו. בתגובה למעשיו של החשוד ניסו המתלוננים להגן על עצמם, או אז החל החשוד להכות את אחד מהם שוב עד אשר גרם לו ליפול לרצפה ובעודו מוטל על הרצפה בעט בו בגבו. במעשיו אלה גרם לשני הגברים חבלות ולנזק בטווח התנועה בכף ידו השמאלית של אחד מהם, בעקבותיהם נזקקו השניים לטיפול רפואי ומנוחה ממושכת.

בימים אלה, הגישה חטיבת התביעות של משטרת ישראל, באמצעות שלוחת אילת, כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים כנגד החשוד בעבירות תקיפת שוטר בעת מילוי תפקידו, תקיפה הגורמת חבלה של ממש (2 עבירות) והפרעת שוטר במילוי תפקידו.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן