מבזקים
רחובות: חסימות וחניה מוגבלת לקראת הפועל ר״ג–מכבי ת״א רמת גן: מיליוני שקלים יושקעו בשדרוג תיאטרון ר״ג והמרכז הקהילתי הסמוך אופקים: פועל בן 45 נפצע בינוני בתאונת עבודה באזור התעשייה קריית האומנים: כיכר יהודה בארקן תיחסם בלילות בשל עבודות להקמת תחנת הרכבת ראש עיריית אופקים דורש מקושמרו התנצלות בשידור חי תנובה נכנסת לשוק תוספי התזונה: משיקה את HOLIS עם 11 מוצרים ב־9 קטגוריות וילנסקי פינת שמר: שלומית אהרון וקובי אפללו במופע מחווה חגיגי במודיעין חולון: ויכוח על רעש הסתיים בדקירה – כתב אישום נגד תושב העיר עוד עמדות טעינה בדימונה: כמה יהיו בעיר אחרי ההרחבה? חשש כבד לחייו של בן 30 מאשקלון הופעות, סיורים וחופשות מוזלות: ירושלים פותחת את חודש התיירות פרויקט המגורים הרביעי של פרשקובסקי ברחובות יוצא לדרך בהשקעה של 5 מיליון שקל: רשת סיטי מרקט מגיעה לנתיבות בילוי עם הנכדים בלי לשלם על הכניסה: ההטבה החדשה לאזרחים ותיקים אופנה בהשראת ג׳ירפות ופרפרים: הבילוי המשפחתי שמחכה בחנוכה ברמת גן בין התמונות לסיפורים האישיים: התערוכה המרגשת שהתקיימה בעיריית בת ים מכוניות אספנות נדירות יגיעו לירוחם: שיירה מיוחדת תעבור ברחובות העיר במקום להישאר בכיתה: המורים מגני תקווה פוגשים את בני הנוער גם בפארקים בלילות אירוע חריג במהלך קבלת שבת בלוד: שני חשודים נעצרו לאחר עימות עם תלמידי מכינה המשטרה פשטה על אזור הדיונות באשדוד – וזה מה שמצאו בסלון של אחד החשודים

אביו של בניהו נגטו נפרד: "מדוע נפטר ילד רך וטהור, ילד שלא טעם טעם של חטא?"

בניהו נגטו למד בכיתה ו' בבית-הספר 'נועם' ביבנה והתגורר ברחוב השחף.  ביום ראשון האחרון הוא נמצא מחוסר הכרה בבית ביבנה ומצבו הוגדר קריטי. חובשים ופראמדיקים של מד״א העניקו במקום טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה וכאשר חזר הדופק פינו את הילד לבית החולים קפלן.

אביו ספד לו: "בניהו נגטו היה ילד טהור ילד יפה בפנימיות ובחיצוניות. איך אפשר לנחם הורים שמביאים לקבורה בפתאומיות את בנם הבכור?  מדוע נפטר ילד רך וטהור, ילד שלא טעם טעם של חטא? אם ננסה לחפש שאלות על דרכי הנהגה של בורא עולם, לא נוכל להבין את הצדק האלוקי. בתקופה קשה זאת שעם ישראל שרוי במגפה נוראית. בשבוע שחל בו ט' באב, אבל לאומי לעם ישראל, חורבן בית המקדש וגלות עם ישראל  מארצו.  דווקא השבוע בחר בורא עולם לקחת את בניהו הבן הבכור של גדי ויססט. התורה מצווה אותנו "קדש לי כל בכור". להביא את הבן הבכור.
גדי ויססט יקרים, קשה מאוד להביא לקבורה את הבן הבכור, ילד יפה, טהור, ילד רך ותמים, שלם בגופו ובנפשו, ילד צדיק שלא טעם טעם של חטא.  שכל כך אהבתם והייתם גאים בו, אין מילים שיכולים לנחם. בהלוויה הרגשנו וחשנו את הצער הגדול, לא הייתה עין שלא הזילה דמעה. זהו צער גדול והניסיון גדול וקשה שהייתם צרכים להתמודד עם האובדן, ועוד תצטרכו להתמודד איתו לעוד שנים רבות.  נתפלל שההקרבה הזאת תהיה כפרה ומליץ יושר לעם ישראל.
הקב"ה יגיד די לצרותכם ויתן לכם כוחות להתמודד עם האובד הקשה כתוב בספר בראשית: "וְהֶבֶל הֵבִיא גַם-הוּא מִבְּכֹרוֹת צֹאנוֹ, וּמֵחֶלְבֵהֶן; וַיִּשַׁע יְהוָה, אֶל-הֶבֶל וְאֶל-מִנְחָתוֹ" הנה גם אתם הבאתם את בנכם הבכור לבורא עולם. אתם יכולים לבוא בדרישה לבורא עולם, לקחת מאיתנו את הדבר הכי יקר לנו, אנא תסלח לעם ישראל, תגאל אותנו גאולה שלמה ותבני בית מקדשנו ותשלח משיח צדקנו במהירה, אמן. יהי רצון שיהיו הדברים לעילוי נשמתו של הילד בניהו נגטו ז"ל, שנלקח לשמי מעלה בפתאומיות ביום ז' במנחם אב תש"פ".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן