אולם הספורט במקיף ד' באשקלון עובר מתיחת פנים

עיריית אשקלון ורשת דרכא משקיעות בחידוש מקיף של האולם לרווחת התלמידים והקהילה, כולל אקוסטיקה, טריבונות, מיזוג ותאורה חדשים.

בשורה משמחת לתלמידי מקיף ד' ולתושבי אשקלון: השבוע החלו עבודות שדרוג נרחבות באולם הספורט של בית הספר, פרויקט משותף לעיריית אשקלון ורשת דרכא. מטרת הפרויקט היא לשפר באופן משמעותי את חווית הספורט והפעילות הגופנית, ולהעניק לאולם מראה ותפקוד חדישים ומודרניים.

העבודות יתבצעו במספר שלבים ויכללו חידוש יסודי של האולם, הן מבחוץ והן מבפנים. השלב הראשון יתמקד בחידוש חזית המבנה, כאשר יבוצעו עבודות חיפוי שיעניקו לאולם מראה אסתטי, מודרני ומרשים יותר, ויתרמו לשיפור חזות בית הספר כולו.

במקביל, יחלו בקרוב גם עבודות נרחבות לחידוש פנים האולם. השדרוג הפנימי יכלול התקנת אקוסטיקה מתקדמת עם מערכות חדשניות, בניית טריבונות חדשות שישימו דגש על נוחות ובטיחות הצופים, התקנת מערכות מיזוג אוויר חדישות, שדרוג תאורה שתספק תאורה אופטימלית לפעילויות ספורטיביות, וכן צביעה מחודשת שתעניק לאולם מראה רענן ומזמין.

פרויקט השדרוג באולם הספורט במקיף ד' מתבצע במסגרת מהלך רחב יותר של עיריית אשקלון לשדרוג מוסדות החינוך העירוניים במהלך חודשי הקיץ. מהלך זה כולל בתי ספר יסודיים, תיכונים, גני ילדים ומוסדות של החינוך המיוחד ברחבי העיר.

יובל זוזט, ראש מינהל החינוך, הדגיש את חשיבות הפרויקט: "אולם הספורט במקיף ד' הוא מרחב חינוכי חשוב ומשמעותי עבור תלמידי בית הספר, ואנו שמחים על ההזדמנות ליצור להם סביבה מותאמת, חדשנית ומעוררת השראה. מדובר בהשקעה בחוויית הלמידה וההתפתחות של הדור הבא, ואנו נמשיך לפעול למען חינוך איכותי בכל מוסדות העיר."


◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: סיון מטודי

דילוג לתוכן