הפועל "בני רגב" לוד ממשיכה להוכיח כי היא רמה אחת מעל הליגה. בתום 13 מחזורים, הקבוצה ניצבת בבטחה במקום הראשון בליגה ב' דרום א', כשהיא נחושה למחוק את הירידה מהעונה שעברה ולשוב לקדמת הבמה של הכדורגל הישראלי.
נכון לעכשיו, לוד מובילה את הטבלה עם 31 נקודות, כשהיא מקדימה בשתי נקודות את מכבי עמישב פתח תקווה המדורגת שנייה.
ביום חמישי האחרון, במהלך חגיגות נר חמישי של חנוכה, אירחה לוד את עירוני כפר יונה למפגש שהיה אמור להיות מוקש. האורחים מכפר יונה הדהימו עם יתרון מוקדם מרגליו של אופק אוזן, אך מוליכת הטבלה הראתה שהיא עשויה מחומר של אלופים ולא נתנה ללחץ להשפיע.
המהפך החל עם שער שוויון של ולדימיר ברואון הוותיק. בהמשך, נתנאל פרץ מלכא הפך את התוצאה בבעיטה חופשית מרהיבה ששימחה את הקהל המקומי. את החותמת הסופית על הניצחון נתן שלום אדרי, שכבש את שערו התשיעי העונה – נתון המציב אותו בצמרת טבלת מלך השערים של הליגה ומבסס אותו כאחד השחקנים המשמעותיים ביותר במערך של לוד.

הניצחון 1:3 לא רק העניק שלוש נקודות יקרות, אלא שידר מסר ברור לכל הליגה: לוד לא מתכוונת לעצור. הקבוצה מציגה שילוב מרשים של שחקנים מנוסים, יכולת התקפית קטלנית וקור רוח ברגעי משבר.
לאחר שנה אחת בלבד בליגה ב', נראה כי פרויקט החזרה של הפועל "בני רגב" לוד נמצא במסלול המהיר. אם הקבוצה תמשיך להציג את אותה היכולת גם בסיבוב השני, האוהדים בלוד יוכלו להתחיל בהכנות לחגיגות העלייה.
◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









