מבזקים
מה מסתתר מתחת לבאסטות? סיורי שישי חדשים יוצאים לדרך בשוק העירוני בבאר שבע קלאופטרה, דולסינאה וג׳אז נשי: פסטיבל ״מכשפות?״ חוזר לירושלים 27 מטילי נחושת, אקדחים וחלקי M16: שורת תפיסות נשק ברהט חשד לפגע וברח בירושלים: בת 70 נהרגה – נהג המשאית נעצר לאחר שנמלט מהזירה שינויים בתנועת הרכבות באזור אשקלון, אשדוד, יבנה וראשון לציון עסק לשטיפת רכבים בנגב נסגר ל־30 יום לאחר שנתפסו בו שני שוהים בלתי חוקיים ראשוני: תלונה בלהב 433 הוגשה נגד בכיר בעיריית נס ציונה אשקלון תתייחד עם נרצחי 7 באוקטובר ונופלי המלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר טרגדיה בירושלים: הולכת רגל כבת 70 נהרגה ברחוב רשב״א כך יציינו השבוע בבתי הספר ובגנים את 7 באוקטובר: טקסים, שיח רגשי וסיפורי גבורה שיבושי תנועה בכביש 461 והסביבה: עבודות הרכבת הקלה יימשכו לאורך כל השבוע באור יהודה, יהוד מונוסון וסביון שבועיים לפני 7 באוקטובר היא חיבקה את ליאור בפעם האחרונה: "לא ידענו שזו תהיה פרידה" יותר מ – 1,000 מנהיגים מ – 117 מדינות יגיעו לירושלים לציון שלוש שנים ל – 7 באוקטובר תשעה נעצרו בעקבות אירוע ירי באשקלון – המשטרה תבקש להאריך את מעצרם הציל שתי נשים בנובה: בן שדה ממיתר סיפר לתלמידי באר שבע על הרגעים תחת אש מחר בקריית גת: טקס הזיכרון העירוני לחללי מלחמת חרבות ברזל חשד לעבירות מין בבת 14 בחולון: בן 20 נעצר ומעצרו הוארך המשטרה פיזרה בנגב אירוע שתוכנן לכבוד אסיר ביטחוני משוחרר היום ברמלה: אליצור פותחת עונה בבית מול מכבי חיפה – הכניסה חופשית בעוד 10 ימים ההנחות נגמרות: מה יקרה ל״סל של ישראל״ בסניפי קרפור בערי האזור?

אור יהודה: 11,000 איש חגגו בערב ל"ג בעומר

פאר טסי, נס וסטילה, הפרויקט של רביבו והלהקות העירוניות הופיעו על הקהל באירוע המרכזי שנדחה מערב יום העצמאות. ראש העיר, ליאת שוחט, העניקה תעודות ותשורות לחיילים המצטיינים תושבי העיר: "שום מצית לא יעצור לנו את החגיגות"

זו ללא ספק הייתה אחת החגיגות הגדולות ביותר שהתקיימו באור יהודה מאז היווסדה של העיר: לא פחות מ-11 אלף איש חגגו בערב ל"ג בעומר בחגיגה ששילבה את ציון 77 שנים למדינת ישראל. כזכור, האירוע המקורי נדחה בשל מזג האוויר והשריפה שהתחוללה בהרי ירושלים, ובמקום החגיגה הקודמת החליטה העירייה לקיים את הבמה המרכזית בערב ל"ג בעומר. התושבים הגיעו לרחבת האירועים העירונית ונהנו ממופעים מהשורה הראשונה.

הערב, אותו הנחה בצורה משובחת תושב העיר, אלאור סעאת, נפתח עם הופעותיהם של להקות המחול והספורט העירוניות שעמלו במשך חודשים. בהמשך התקיים טקס חלוקת תעודות לחיילות ולחיילים המצטיינים, תושבי העיר, שזכו לקבל שי מראש העיר, ליאת שוחט. בזה אחר זה זכו החיילים למחיאות כפיים מהקהל שהתגאה בחיילים שהצטיינו ביחידותיהם.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, ציינה בדבריה: "החגיגות של היום הן לא רק השלמת החסר. הן גם אמירה ברורה לכל אלו שאולי רצו שלא נחגוג את העצמאות שלנו – מדינת ישראל כאן כדי להישאר ושום מצית לא יעצור לנו את החגיגות. למרות האתגרים הניצבים בפנינו, אני מאמינה באמונה שלמה בעוצמתו של העם שלנו ובחוסננו כחברה. יחד, נמשיך לבנות ולפתח את מדינתנו, לחזק את החברה הישראלית ולשאוף לעתיד טוב יותר, בטוח ושליו עבור כולנו".

במהלך הערב הופיעו בזה אחר זה הפרויקט של רביבו, פאר טסי ונס וסטילה שביצעו את הלהיטים הגדולים שלהם והעניקו הזדמנות ליהנות מאירוע מוסיקלי משובח לכל המשפחה. במהלך הערב שולבו סרטונים על גבי מסך ענק שהביאו לידי ביטוי את העשייה העירונית, תרומתם של המתנדבים והקהילה המיוחדת שקיימת באור יהודה.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סטודיו ישראל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן