מבזקים
אשדוד: 9 נפגעים בתאונה בצומת מנחם בגין–בני ברית טלטלה במשטרה: מפקד תחנת חולון הודח – עכשיו גם מפקד מרחב איילון פורש אריאל בדרך ל – 50 אלף תושבים: החיבור החדש שאמור להסיר חסם מרכזי בדרך האיש שאמור היה להגן על מערכות מחשב חשוד שפרץ אליהן: פרשת הסייבר שמובילה לאשקלון פשיטה על מתחם לוגיסטי ברהט: משאיות ומלגזות בשווי כ־3 מיליון שקל נתפסו דרמה בבית שמש: נהג ניסה לדרוס בלשים – השוטרים ירו בו והוא נפצע קשה מינוי חדש ברחובות: סיון יוסוב תנהל את אגף החינוך הבלתי פורמלי הטיל האיראני כמעט החריב את המעון בראשון לציון: חמישה חודשים אחרי, הילדים חוזרים פיגוע דקירה בשומרון סוכל ברגע האחרון: לוחמי צה"ל עצרו מחבלת חמושה בסכין הטלפונים נשארים בלוקר: המהלך החדש שישנה את יום הלימודים בתל אביב לפני שהיו נשיאת מכללה, קצין משטרה וזמרת מוכרת – הם היו תלמידים בקריית מלאכי מהלך חדש עשוי להרחיב את המהפכה הסולארית ברהט: מימון וליווי למשקי בית על הפרק אוגוסט מסתיים במהפך: גשמים חזקים, סופות רעמים וחשש להצפות בדרך פרטים חדשים על הוויכוח על הכסף שהסתיים בדקירה: לקוח בן 67 חשוד שתקף עובדת בנק בתל אביב כ – 2,000 מתגייסים מרחובות יקבלו גם השנה תיק לקראת הגיוס נכנסו לים באילת וחזרו בלי הטלפונים והמפתחות – הצלצול שהסגיר את החשודה מינוי חדש בחינוך בנתניה: שירלי רוזמן תוביל את האגף לפיתוח ומצוינות ים באמצע העיר, הופעה ושוק איכרים: חמישי של אירועים בכניסה חופשית בפתח תקווה מתנפחים, תותח קצף ומוזיקה: הפנינג קיץ מחכה למשפחות ברמלה בלי לפתוח את הארנק: שלושה אירועים חינמיים מחכים למשפחות באשקלון

אור יהודה: 2,000 ילדים פתחו את החופש הגדול בקייטנות העירוניות

קייטנות הקיץ של עיריית אור יהודה וחברת "נפגשים" מרכזים קהילתיים יצאו לדרך בשבוע שעבר, עם פתיחת מסגרות הקיץ בגני הילדים ובבתי הספר ברחבי העיר.

קייטנות הקיץ של עיריית אור יהודה וחברת "נפגשים" מרכזים קהילתיים יצאו לדרך בשבוע שעבר, עם פתיחת מסגרות הקיץ בגני הילדים ובבתי הספר ברחבי העיר. פתיחת הקייטנות התאפשרה לאחר תקופת היערכות ממושכת שכללה תכנון, הכנת תכנים ועבודה של צוות המחלקה לגיל הרך ב"נפגשים".

השנה פועלת קייטנת "צלילים של קיץ" ב־39 מסגרות גן ברחבי העיר, ומעניקה מענה לכ־1,200 ילדות וילדי הגנים. במקביל, קייטנת "מסביב לעולם בצלילים" נפתחה בשבעה בתי ספר בעיר עבור כ־800 תלמידות ותלמידי כיתות א'–ג'.

במהלך תקופת הקייטנות ייהנו הילדים ממגוון פעילויות הכוללות יצירה, משחק, תנועה, מוזיקה ולמידה חווייתית, לצד פעילויות חברתיות שמטרתן להעניק להם חוויית קיץ עשירה ומהנה.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, קיימה השבוע סיור במוקדי הפעילות השונים בעיר, במטרה לעמוד מקרוב על פתיחת המסגרות. בסיור השתתפו גם מנכ"ל "נפגשים" רועי סודאי ומנהלת הגיל הרך ב"נפגשים" ליאת סבאג, שהציגו את התכנים החינוכיים ואת ההיערכות הלוגיסטית להפעלת מערך הקייטנות.

שוחט אמרה במהלך הסיור:
"מאחורי כל פתיחת שער, כל כיתה מאורגנת וכל גן שמוכן לקבל את הילדים, עומדים אנשי חינוך, צוותי ניהול ועובדי מנהלה שפעלו במסירות אין קץ. השקענו משאבים רבים, מחשבה ותכנון כדי להבטיח שלילדי אור יהודה יהיה קיץ בטוח, איכותי וחווייתי, שיעניק גם להורים שקט נפשי. אני רוצה להודות לכל השותפים לדרך בצוותי החינוך וההנהלה שעבדו מסביב לשעון כדי להבטיח פתיחה חלקה ומוצלחת של הקיץ".

בעירייה וב"נפגשים" הודו לצוותים החינוכיים, להנהלת הגיל הרך ולרכזי הצהרונים, בהם ליאת דיירי, מיטל אשטמקר, מיטל שבו ויואב מצליח, על ההיערכות והעבודה לקראת פתיחת המסגרות.

◼️ חדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן