מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

אור יהודה מפרסמת הנחיות לתושבים בדבר היערכות לחורף ומזג אוויר סוער

החורף אוטוטו כאן: עיריית אור יהודה מבקשת מציבור התושבים להיערך במקום מגוריהם באופן הבא >>

עם בואו של החורף מעדכנת עיריית אור יהודה כי צוותי העירייה באמצעות אגף תנופ"ה, מחלקת תחזוקת ציבור וחינוך ו"נפגשים" נערכו לקראת עונת הגשמים ברחבי העיר במגוון דרכים.

בין השאר, מנוקים באופן שוטף הקולטנים, נוקו התעלות ברחבי העיר, נגזמו עצים שעלולים להפריע לקווי חשמל ונוקו מרזבים וגגות של מבני ציבור וחינוך.

בתוך כך, עיריית אור יהודה מבקשת מציבור התושבים להיערך במקום מגוריהם באופן הבא:

* ניקיון מרזבים וגגות להסדרת הניקוז
* ניקיון ופתיחת ניקוזים בחצרות פרטיות למניעת הצפות
* הימנעו מהוצאת גזם ופסולת אחרת למדרכה בעת הגשמים כדי למנוע את סתימת הקולטנים
* בדקו את בטיחות מערכות החשמל בבית/בבניין המשותף
* בדקו והכינו את הגגות למניעת דליפות
* חזקו את דודי השמש, האנטנות וחפצים אחרים הנמצאים על גגות ומרפסות כדי שלא יינתקו בזמן רוחות
* בדקו ותקנו תריסים וחלונות ו-ודאו שהם אטומים ומחוזקים
* בדקו את תקינות המשאבות במרתפים תת-קרקעיים ובחניונים פרטיים
* יש להצטייד בתאורת חירום למקרה של הפסקת חשמל
* טפלו בעצים בשטח הפרטי/הבניין המשותף ו-ודאו כי הם עומדים בפני רוחות חזקות. במקרים של עצים הנושקים לכבלי חשמל השייכים לחברת החשמל, יש לפנות ישירות לחברת החשמל.

במידה ואתם מתגוררים בקומות שמתחת לפני הקרקע ובעלי מרתפים:

* יש לוודא כי האיטום והניקוז של קומות אלו תקינים ופועלים כנדרש
* יש להצטייד באמצעים שימנעו חדירת מים לקומות שמתחת לפני הקרקע בזמן הצפות

כאשר צפוי גשם משמעותי העלול לגרום להצפות בעיר ויש חשש ממשי להצפת מבנים, אין לשהות במפלסים ובמעליות מתחת לקומת הקרקע. הקפידו:

* לא להיכנס לחניונים ומפלסים תת קרקעיים בעת הצפה, אפילו אם היא בתחילתה
* לא להשתמש במעליות למפלסים תת קרקעיים כאשר יש סכנת הצפה במבנה
* לא להיכנס עם רכב לשלוליות שלמראית עין נראות עבירות, אך עלולות לסחוף ולהפוך לסכנת חיים

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן