מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

אותרה תקלה בקווי החשמל בנס ציונה

מנהל אגף רשת דן והחוף של חברת החשמל לראש העיר אתמול: אותרה תקלה בקווי החשמל המוליכים חשמל לשכונת הוואלי, והיא טופלה. ממשיכים בסריקות יזומות להבטחת תקינות קווי ההולכה בעיר

אותרה תקלה בקווי החשמל בנס ציונה – בהמשך לפנייתו של ראש העיר שמואל בוקסר למנכ"ל חברת החשמל מאיר שפיגלר, אתמול התקיימה פגישה מקצועית בהשתתפות ראש העיר והצוותים המקצועיים בעירייה עם מנהל אגף רשת דן והחוף בחברת החשמל , אברהם ראבוחין, מ"מ מנהל מרכז ביצוע שפלה, אבי אהרוני ומנהל מח תפעול השפלה, חיים כהן.

בפגישה העלה ראש העיר את המצוקה הגדולה אותם חווים תושבי העיר באזורים ספציפיים, הסובלים מנתוקי חשמל חוזרים ונשנים אשר משבשים באופן משמעותי את חייהם. עוד אמר ראש העיר כי באחריות חברת החשמל לעשות הכל, בכדי לאתר את התקלות החוזרות ולפעול באופן מיידי בכדי להבטיח אספקת חשמל סדירה לתושבים.

על פי עדכון חברת החשמל, סריקות לאיתור התקלות כבר החלו, ואכן בחמישי האחרון אותרה תקלה בקו ראשי המוליך חשמל לשכונות העמק, כפר אהרון וטירת שלום. התקלה אותרה לאחר סריקה טרמוגרפית בחום ובעקבותיה הוחלפה היחידה התקולה בחדשה. על פי בדיקות תקינות הרשת שבוצעו, הקו עובד ומוליך חשמל באופן תקין.

עוד עדכנו צוותי חברת החשמל כי בעיר קיימים היום 8 קוי מתח גבוה, כאשר בעוד כשבועיים צפוי להיכנס לפעולה קו מתח נוסף, אשר ישפר את הולכת החשמל לשכונות. בנוסף,ממשיכה חברת החשמל בבדיקות יזומות לאיתור נקודות כשל נוספות ברשת, וככל שאלו ימצאו הם יתוקנו.

בשל המלחמה, לא הושלמו עבודות מתוכננות של חברת החשמל המתבצעות בפתחו של כל חורף, לגיזום עצים ומניעת מגע של העץ ברשת ושיבושה. עבודות הגיזום, נועדו לבודד מתח גבוה ולמנוע סכנות של קצרים ברשת החשמל הנגרמות בשל רוחות והתעופפות ענפים. מחברת החשמל עדכנו כי עבודות הגיזום יימשכו בימים הקרובים בכוחות מתוגברים והן יבוצעו עד סוף החודש, פעולה הצפויה להפחית את סיכוי הפגיעה בקווי ההולכה.

ראש העיר שמואל בוקסר: "אני מודה לצוותי חברת החשמל על הטיפול המהיר והיסודי בבעיות אספקת החשמל בעיר. כולנו מבינים שאספקת חשמל סדירה לבתים, היא תנאי בסיסי לחיים בשנת 2024 ובמיוחד בזמן מלחמה. נמשיך לשמור על קשר ישיר עם הצוותים המקצועיים בחברת החשמל ולוודא הולכת חשמל תקינה לתושבים".

אברהם ראבוחין, מנהל אגף רשת דן והחוף: ״אנו רואים חשיבות רבה בשיפור איכות ואמינות האספקה לכלל תושבי נס ציונה ונקדם שיתוף פעולה עם העירייה להטמנת קווים באזורים בהם העירייה מקדמת פרויקטים של התחדשות עירונית. נמשיך ונפעל על מנת לצמצם למינימום האפשרי את המפגעים ברשת החשמל במטרה לספק חשמל אמין ואיכותי לכלל לקוחות החברה".

◼️  לקבוצת חדשות נס ציונה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון | דוברות עיריית נס ציונה

דילוג לתוכן