הורים לילדי הגנים באשקלון שעדיין לא השלימו את ההרשמה לצהרון, כדאי לשים לב לתאריך: נותרו שלושה ימים בלבד עד לסגירת ההרשמה לצהרוני גני הילדים לשנת הלימודים תשפ"ז.
ההרשמה לצהרוני "ניצנים" תישאר פתוחה עד יום חמישי, 20 באוגוסט 2026. לאחר מועד זה הרישום יתאפשר על בסיס מקום פנוי בלבד.
ההבהרה חשובה במיוחד גם להורים שהגישו ערעור בנוגע לשיבוץ ילדיהם ועדיין ממתינים להחלטה. על פי ההנחיות, אין צורך להמתין לתוצאת הערעור ויש לבצע את ההרשמה לצהרון כבר כעת. אם הערעור יאושר בהמשך, השיבוץ יעודכן בהתאם.
צהרוני "ניצנים" מעניקים לילדי הגנים מסגרת המשך חינוכית בשעות הצהריים, לאחר סיום יום הלימודים בגן.
חשוב לדעת כי פתיחת כל צהרון מותנית במספר הנרשמים. בצהרון רגיל נדרש רישום של לפחות 22 ילדים, ואילו בגנים לעיכוב התפתחותי נדרש רישום של שישה ילדים לפחות.
עוד נמסר כי ייתכנו שינויים בהתאם להנחיות משרד החינוך.
המשמעות עבור הורים שטרם השלימו את התהליך פשוטה: עד יום חמישי עדיין ניתן לבצע את ההרשמה בתקופת הרישום הנוכחית. מי שימתין לאחר 20 באוגוסט יוכל להירשם רק אם יישאר מקום פנוי.
לבירורים ניתן לפנות בטלפון 08-681-2368, שלוחה 0.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











