מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26

מחאת המורים באילת; ד״ר דרורי גניאל: "תומך בכל ליבי במאבק לשיפור שכרם של המורים"

העיר אילת הצטרפה למחאת המורים הארצית. עשרות מורות ומורים, מנהלות וגננות הפגינו במחאה על שכרם וכחלק ממאבק על זכויותיהם. ראש העירייה אלי לנקרי הביע תמיכה מרחוק מאחר והוא שוהה בבידוד לאחר שנדבק במחלת הקורונה. לדברי לנקרי, ״מאבק המורים צודק! הם אלה שעומדים בחזית החברתית ובלב העשייה החינוכית של מדינת ישראל אבל שכרם מנותק מהמציאות, אינו הוגן וודאי שלא משקף את העבודה הקשה והחשובה שלהם. כולנו מחויבים לחזק את המורות והמורים המסורים שלנו ולהעניק להם תמיכה רחבה ורוח גבית במאבקם הכל כך צודק״.

בהפגנת המחאה שהתקיימה ברחבת מוזיאון אילת, במעמד מזכ״לית ההסתדרות יפה בן דוד, השתתפו כאמור עשרות עובדי הוראה, מנהלות וגננות. ד״ר דרורי גניאל – ראש מינהל שח״ק בעירייה האמון על תחום החינוך השתתף גם הוא והביע תמיכה במחאה. "אני תומך בכל ליבי במאבק לשיפור שכרם של המורים, בדגש על מורים בראשית דרכם, אך לא רק. מערכת החינוך היא היא מערכת הביטחון של מדינת ישראל וככזאת יש להתייחס אליה. ואם חפצי חיים אנו הרי שיש לתגמל מורים על העבודה הייחודית שהם עושים בהכשרת דורות העתיד ולהבטיח שכר ראוי לאנשים מצוינים שרואים בחינוך שליחות אך מוותרים עליה בגלל תנאי השכר" אמר.

במסגרת המחאה אמרה מזכ"לית ההסתדרות – יפה בן דוד: "התנהלות זו של האוצר לא פחות ממזעזעת. עובדי הוראה רבים כבר עזבו את המערכת ועוד רבים מתכוונים לעשות כך בסוף השנה הנוכחית. באנו לצעוק בקול ברור: די להרס מערכת החינוך! די לפגיעה בעובדות ובעובדי הוראה!"

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן