מבזקים
נוסעים בגבעת שמואל? שלושה קווי אוטובוס משנים מסלול והתחנה הקבועה שלכם עלולה להתבטל אחד מכל ארבעה תושבים בבת ים בן 65 ומעלה: השירות החינמי שלא כולם מכירים להישאר בבית, בלי להתמודד לבד: השירות שבאר שבע מקדמת לאנשים עם מוגבלות לפני שנתיים הוא רץ במרתון ניו יורק. השנה 160 ישראלים יצאו למסלול לזכרו לא רק עוד דירות: השינוי הגדול שמתוכנן בבאר יעקב עשוי להשפיע גם על הפרנסה של התושבים יוגה בפארק, תרומת דם והצגה לילדים: מה מחכה השבוע לתושבי גבעתיים? ״לא לציטוט״: אורן קורנפלד ואסתר אוציגבה עוברים לקדמת הבמה – ובצדק פתח תקווה: בן 50 נפצע בינוני וחמישה נוספים נפצעו קל בתאונה ברחוב היצירה נתון היסטורי בכנסת ה־26: 19 מנדטים למפלגות הערביות מול 13 לחרדיות שתי נשים מראשון לציון הגיעו לשמיר עם קוצר נשימה; מצבן קל ריח חריף של גז בראשון לציון: כוחות כיבוי סורקים את העיר – אין עדות לאירוע חומרים מסוכנים פרשת עבירות מין חמורות בקטינים באילת: הצהרת תובע נגד בן 18 משבר במכבי אשקלון: העירייה להורים – אל תשלחו את הילדים לאימונים החל ממחר רחובות: חסימות וחניה מוגבלת לקראת הפועל ר״ג–מכבי ת״א רמת גן: מיליוני שקלים יושקעו בשדרוג תיאטרון ר״ג והמרכז הקהילתי הסמוך אופקים: פועל בן 45 נפצע בינוני בתאונת עבודה באזור התעשייה קריית האומנים: כיכר יהודה בארקן תיחסם בלילות בשל עבודות להקמת תחנת הרכבת ראש עיריית אופקים דורש מקושמרו התנצלות בשידור חי תנובה נכנסת לשוק תוספי התזונה: משיקה את HOLIS עם 11 מוצרים ב־9 קטגוריות וילנסקי פינת שמר: שלומית אהרון וקובי אפללו במופע מחווה חגיגי במודיעין

אילת: נהג מרמלה נעצר במחסום בכניסה לעיר עם סמים, נשקים וחשד לשוחד

בית משפט השלום באילת: החשוד דמיטרי אנבינדר מרמלה נתפס כשהוא נוהג תחת השפעת אלכוהול, מסרב לבדיקה, ובכליו קוקאין, סכין, רובים דמויי M16 ובקבוק וויסקי חצי ריק. השופט: "פצצה מתקתקת של ממש"

ב-1 במאי 2025 בשעה 00:30 נעצר דמיטרי אנבינדר, תושב רמלה יליד 1979, במחסום הצפוני בכניסה לעיר אילת. לטענת המשטרה, במהלך בדיקה שגרתית של אגף התנועה, עלה חשד סביר כי אנבינדר נוהג תחת השפעת אלכוהול או סם, כאשר מהרכב נדף ריח חריף של אלכוהול. החשוד סירב לבדיקה באמצעות ינשוף, סירב לעיכוב והתנגד למעצר.

בעת החיפוש שנערך ברכבו נמצאו: 5.4 גרם קוקאין (ברוטו), שני רובים מסוג איירסופט דמויי M16, סכין, מבחנה משומשת לעישון סמים ובקבוק וויסקי חצי ריק.

בנוסף, טוענת המשטרה כי החשוד הציע שוחד לשוטר בתמורה לשחרורו. במהלך הדיון, נשאל טוען המעצרים רס"ב מקסים קולסניקוב אם ההצעה הייתה בצחוק, והשיב: "מה שעולה זה שהוא הציע לתת תמורה לשחרור – לא הייתה זו בדיחה".

עו"ד שמונה לייצג את אנבינדר מטעם הסנגוריה הציבורית, אישר בדיון כי "לא אטען כנגד החשד הסביר ועילת המעצר", אך ביקש לקצר את ימי המעצר כדי לקבל ליווי שיפוטי.

המשטרה מייחסת לחשוד שורת עבירות חמורות:
החזקת סמים שלא לצריכה עצמית (פקודת הסמים), הצעת שוחד לעובד ציבור (סעיף 290 לחוק העונשין), החזקת סכין/אגרופן (סעיף 186 לחוק העונשין), הכנת עבירה בחומרים מסוכנים (סעיף 497), נהיגה ברכב שהושבת, סירוב לבדיקות שכרות, נהיגה בשכרות ונהיגה בקלות ראש.

השופט גיל אדלמן קיבל את בקשת המשטרה להאריך את מעצרו של אנבינדר עד ליום 5.5.2025, וציין בהחלטתו: "לא ניתן להגדיר את האירוע כאחר, מלבד 'פצצה מתקתקת של ממש'. החשוד נהג ברכב לכאורה לא תקין, סירב לעיכוב, התנהג כלפי השוטרים בצורה בלתי ראויה, ונמצא ברשותו קוקאין, נשקים וסכין. מדובר באירוע חמור עם סיכון ממשי לביטחון הציבור."

◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן