מבזקים
פתח תקווה: בן 50 נפצע בינוני וחמישה נוספים נפצעו קל בתאונה ברחוב היצירה נתון היסטורי בכנסת ה־26: 19 מנדטים למפלגות הערביות מול 13 לחרדיות שתי נשים מראשון לציון הגיעו לשמיר עם קוצר נשימה; מצבן קל ריח חריף של גז בראשון לציון: כוחות כיבוי סורקים את העיר – אין עדות לאירוע חומרים מסוכנים פרשת עבירות מין חמורות בקטינים באילת: הצהרת תובע נגד בן 18 משבר במכבי אשקלון: העירייה להורים – אל תשלחו את הילדים לאימונים החל ממחר רחובות: חסימות וחניה מוגבלת לקראת הפועל ר״ג–מכבי ת״א רמת גן: מיליוני שקלים יושקעו בשדרוג תיאטרון ר״ג והמרכז הקהילתי הסמוך אופקים: פועל בן 45 נפצע בינוני בתאונת עבודה באזור התעשייה קריית האומנים: כיכר יהודה בארקן תיחסם בלילות בשל עבודות להקמת תחנת הרכבת ראש עיריית אופקים דורש מקושמרו התנצלות בשידור חי תנובה נכנסת לשוק תוספי התזונה: משיקה את HOLIS עם 11 מוצרים ב־9 קטגוריות וילנסקי פינת שמר: שלומית אהרון וקובי אפללו במופע מחווה חגיגי במודיעין חולון: ויכוח על רעש הסתיים בדקירה – כתב אישום נגד תושב העיר עוד עמדות טעינה בדימונה: כמה יהיו בעיר אחרי ההרחבה? חשש כבד לחייו של בן 30 מאשקלון הופעות, סיורים וחופשות מוזלות: ירושלים פותחת את חודש התיירות פרויקט המגורים הרביעי של פרשקובסקי ברחובות יוצא לדרך בהשקעה של 5 מיליון שקל: רשת סיטי מרקט מגיעה לנתיבות בילוי עם הנכדים בלי לשלם על הכניסה: ההטבה החדשה לאזרחים ותיקים

איציק ביטון מונה למנהל בית החולים משגב לדך של מאוחדת בירושלים

איציק ביטון, מונה למנהל בית החולים משגב לדך של מאוחדת בירושלים. ביטון, בן 48, סא"ל במיל', נשוי לקטי ואב לשלושה, בעל תואר ראשון ושני בניהול מערכות בריאות מאוניברסיטת בן גוריון,

איציק ביטון, מונה למנהל בית החולים משגב לדך של מאוחדת בירושלים. ביטון, בן 48, סא"ל במיל', נשוי לקטי ואב לשלושה, בעל תואר ראשון ושני בניהול מערכות בריאות מאוניברסיטת בן גוריון, כיהן במספר תפקידי ניהול ופיקוד בכירים בצה"ל, לאורך 25 שנה. בין התפקידים:  ראש ענף ההדרכה בעיר הבה"דים, סגן מפקד הרפואה של פיקוד דרום, קצין ארגון רפואה של אוגדת עזה, קצין אג"ם רפואה במפקדת העומק ומפקד קורס חובשים בכירים. לאחר פרישתו מצה"ל ,שימש כמנהל מרחב במחוז מרכז במאוחדת וסמנכ"ל תפעול ומנהל של בית החולים משגב לדך.

משגב לדך של מאוחדת, הוא בית החולים היחיד בירושלים שנמצא בבעלות קופת חולים, ומעניק רפואה ציבורית למבוטחי מאוחדת בחוויה פרטית. במשגב לדך 17 מכונים ומחלקות מקצועיות כדוגמת MRI, CT, גסטרו, בריאות האישה והשד, כירורגיה, עיניים, מכון כאב, אשפוז יום ועוד. כמו כן, בבית החולים 4 חדרי ניתוח מתקדמים בו מתבצעים מדי שנה אלפי ניתוחים על ידי רופאים מומחים במגוון רחב של תחומים, ובנוסף שתי מחלקות סיעוד מורכב ושיקום גריאטרי.

עופר משולם, מנהל מחוז ירושלים של מאוחדת בירך על המינוי: "אני מאחל בהצלחה לאיציק בתפקיד. ביחד איתו, בכוונתי להוביל את משגב לדך לתנופה מחודשת ולהוסיף בו שירותים משמעותיים לתועלת מבוטחי הקופה. במשגב לדך מקבלים רפואה ציבורית באיכות פרטית, בנגישות מקסימלית ובקלות דרמטית, עם יתרונות של שירותים בקהילה".

איציק ביטון , מנהל בית החולים משגב לדך של מאוחדת: "ההיסטוריה של בית חולים משגב לדך שזורה עם ההיסטוריה של העיר ירושלים כבר למעלה מ-170 שנה. זאת זכות גדולה לנהל מוסד רפואי איכותי, מתקדם, המעניק שירותי רפואה ציבוריים למבוטחי מאוחדת במסגרת סל הבריאות ובחוויית שירות וסטנדרטיים פרטיים, רופאים מומחים, מגוון עצום של מכונים ומחלקות, זמינות מהירה, חווית שירות וסביבה טיפולית מהמתקדמים בארץ. זאת השליחות שלנו".     

 

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: שקד ביטון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן